Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz csapee #22283 üzenetére

    Kb. ezt írtam én is este az AK-ról. A pályákat nagyon jól megszerkesztették, de a méretük miatt szinte meghal a csapatjáték és a kasztok értelmüket veszítik. Senki sem fog szenvedni Assault/Support/Recon kaszttal mert egyszerűen ennyi jármű ellen nem tudnak mit kezdeni a hatalmas szabad tereken Az Engineerek is leteszik a Javelin-t mert piszok mód keveset kapsz belőle ami 1 tankra elég jó eséllyel. Azért az alap pályákon és B2K-ban is ha kilőtték alólad a járművet akkor gyalogosan is tudtál kezdeni magaddal valamit.

    (#22284) danih: én szeretek járművezni is, néha azért megy a dolog bár tegnap estem-keltem többnyire viszont estére kezdtem megint bele rázódni. Szívesen pilótáskodom heliben(jetezés nem megy) is, tegnap Somát csíterezték pedig csak gunnerkedett alattam. Én Spotoltam meg mondtam merre vannak az ellenségek ő meg tette a dolgát. Előtte meg CQ-tunk egy kicsit.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Aktív témák