Hirdetés
Aktív témák
-
Orc
senior tag
válasz
Mr.Skyline #22 üzenetére
A megoldás számodra, legalábbis nekem ez segített: futtattam a services.mscfájlt és ott elindítottam ideiglenesen ezeket, de úgy, hogy kézi modban maradjanak, tehát a következő indulásnál ne töltődjenek be:Automatikus frissítés,Háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatás (BITS),Eseménynapló
Ezt a procedúrát megcsináltam, majd újraindítottam a gépem és láss csodát. Aztán megint reboot és nem müködött a cc, ezért újból az egészet, ezek után már véglegesen müködött. Csak a 4.11-es driver installálása tette tönkre, azóta se megy nekem. Tehát ha tud valaki SEGÍTSEN, még csak hibaüzenetet se kapok, mint elötte.Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Acer Switch Alpha 12 érintős Windows Tablet Pc 12” -70% i3-6006U 4Gb 128Gb SSD QHD Retina
- szuper áron! 40A7 Lenovo ThinkPad USB 3.0 Pro Dock (FRU: 03X6897)
- HP ProBook 4540s 15,6 HD /Intel core i3-3110m / 4GB ram / 120gb ssd / ÚJ akku / magyar bill / Window
- HomeOffice Lenovo Thinkpad T420 /Intel core i5-2520m / 4GB ram / 128gb ssd / Kamera/Windows10 - Wi
- Sony Vaio 15,6col /Intel core i3 / 4GB ram / 128gb ssd / AMD HD5470 512mb dedikált / Windows10 - W
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Szintézis-Net Kft.
Város: Győr