Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KicsiPaszuj

    tag

    válasz Sirandrish #3391 üzenetére

    Hátő... igen. Az a probléma, hogy önmagában ez így egy olcsó és ráadásul ostobán tálalt dolog.

    Egyrészt olcsó, merthát a playert nem kell sarokba szorítani, hogy több kontentet játszon. Hanem.több élvezhető, egyenrangú kontentet kell betenni. Megúnja majd önerőből, oszt megy majd más mapra. Nyilván olcsóbb rákényszeríteni.

    És azért ostoba, mert ezek a retardáltak a fos megoldásuk mellett még csak nem is szólnának, hogy amúgy "héj, ne mennnyé 22. Tyrantet mer nem kapsz semmit". Ezzel értelmét és célját is veszti a dolog. Merthát megy majd a szerencsétlen egy 23.at is, éééés nem fog kapni semmit.

    Szóval most 600an panaszkodnak, hogy ratyi a loot, holott csak van egy ilyen foggyos mechanika a játékban. A vicces az, hogy szerintem a communitis csávóknak ezekről fingjuk sincs, ezért nem tudják érdemben kezelni az ezzel kapcsolatos vitákat, panaszokat sem.

    Merhát lehet, hogy marhajó a dropp, csak mindenki Tyrantel, mert a másik 2 SH gaggyer. Bár a megoldás akkor sem ez lenne, ha volna eszük lekomunikálni. Bár... nincs.

    Megoldásnak jó, ha pl megyünk egy leg. Contractot, aztán SH, második contract, megin SH, így tovább. A harmadik után meg úgy is belefáradunk. :))

    [ Szerkesztve ]

    "Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés