-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Alszik mindenki?
-
Fejvadi
nagyúr
Megvan a merülőforraló is.
HTC Butterfly -
Fejvadi
nagyúr
válasz Penguin95 #9887 üzenetére
És még én vagyok a szadista?
Tomikám, én voltam Magyarországon akinek a 0001-s számú PitBullja volt. Eredeti Amerikai törzskönyvel amit az FCI soha nem fogadott el. Jó kis kutya volt egyenesen Szerbiából. Abban az időben 1 milla volt az ára és az már 27 éve volt. Aztán én voltam az országban a 2. akinek Amerikai Staffordsire Teriier-je volt, viszont a mai napig az egyetlen Magyar akinek a kutyája Világgyőztes lett, arról nem is beszélve, hogy saját tenyésztés. Én találtam ki a kutyafuttató gépet kimondottan ezeknek a kutyáknak és a mai napig ha látok egy hirdetést, semmi nem változott, pont olyan mint ahogy megterveztem. Nem védettem le mint az Apple a meleg levegőt is, de a franc se gondolta, hogy ekkora sikere lesz. Ma már csak hobbi, mert imádom őket. Azért vannak kígyóim is, de csak a Királypitont szeretem.
-
Fejvadi
nagyúr
Ezt oldjátok meg!!
Tegnap elkezdtem kitakarítani a névjegyzéket. Volt egy csomó amit töröltem és volt aminek a végét írtam csak át. Pl. (Egér Pannon volt és módosítottam Egér Telenor-ra)
Kicsit később akartam hívni valakit és azt veszem észre, minden törölt név visszajött és amiket átírtam abból megvolt az új és az eredeti is (Egér Pannon - Egér Telenor) Gondoltam kezdhetem előröl, csak nem értettem ez, hogy lehet. Igaz a Wi-Fi be volt kapcsolva, DE nekem nincs semmi felhő szolgáltatásom és szinkronizálásom bekapcsolva. Megnéztem mindent, de a MiCloud nincs aktiválva és kikapcsolva a szinkron is. Nincs a Face szinkron se bekapcsolva. Google szinkron kikapcsolva, soha nem is használtam egyiket sem, szóval nem lehet egy régebbi mentés sehol. Szóval nem értem ez, hogy lehet. Ja és a SIM kártyán sem tárolok neveket. Van viszont egy mentésem a telefonban baj esetére, de ezt akkor teszi fel ha kiválasztom a névjegyek Importálását, de ezt nem tettem. -
Fejvadi
nagyúr
User Error az eszetek tokja.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a segítséget mindenkinek, KIVÉVE a PINGVIN.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #10610 üzenetére
LeTV s1, ezt vegyél, tuti jó kütyü.
Ha kell tudok szerezni. -
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #10620 üzenetére
Annyira nem olcsó, hogy csak úgy küldjek neki
(#10621) Tomi_Ohl
Aki ROM-olgatni akar annak nem jó, de akinek egy stabil cucc kell arra nagyon is. 2 héten belül rajta lesz a Lolli és benne a Magyar is. Nem kis cégről van szó. -
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #10623 üzenetére
Azt kell kitalálni mit veszel?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #10627 üzenetére
HTC M7
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #10632 üzenetére
Miattam ne nézz, ha csak téged nem érdekel. Én 2 hét múlva megtapogatom, aztán mehet a levesbe, mert nem veszek telefont 8mm vastagság felett és ez közelít a 10 felé. Különben igen komoly Sony kamera van benne, ez a legjobb benne, már aki szeret fotózni és videózni.
(#10633) ДарСтав
Jó kérdés[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #10656 üzenetére
Lenovo Vibe X2?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz s3nsitivity #10690 üzenetére
Annak van nagy értelme
-
Fejvadi
nagyúr
válasz s3nsitivity #10697 üzenetére
Ezért nem kellene beletenni olyat ami nagy, de nem jó.
-
Fejvadi
nagyúr
436 hozzászólás, ezt tuti nem olvasom végig most
-
Fejvadi
nagyúr
Jó reggelt! Rég jártam erre, mi a helyzet veletek?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #15392 üzenetére
Én senkit nem szoktam, de a Modi?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz s3nsitivity #15403 üzenetére
Ettől izgalmas a Sony. Sosem tudhatod mi ér. Lehet, hogy csak lekapcsolja magát és ha gondol egyet akkor bekapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest