Új hozzászólás Aktív témák

  • Pro!Petya

    addikt

    Szevasztok!

    Nem tudom melyik topikba rakjam ezt a kérdést , ezért ide rakom mert szerintem itt lesz valaki aki értelmes választ tud rá adni.

    Na szóval , a gép 24/7 -be megy , minden tökéletesen stabil, a cpu , ram + gpu OC .. semmi anomália.
    Viszont ha alvó módból ébresztem a gépet, akkor az összes játék alatt folyamatos 2 másodpercenkénti lag jelentkezik , de csak is azok alatt ...... netezés, forumozás, filmezés alatt semmi. Elöször monitorozó programra gondoltam mert azoknak ennyi szokott lenni a lekérdezési idejük .... de nem, itt valami más lesz. Szépen egyesével bezártam az összes programot hogy kiszűrjem mi okozza és ugy vélem ez nem szoftveres. Esetleg SSD? A windows teljesen külön van egy 256gb M.2-es ssd-n, az összes többi program Sata-s 256gb ssd-ről fut. Van még egy 1 terrás HDD a filmeknek és egyéb cuccoknak. Az létezhet hogy a win alvó módban lekapcsol valamit amit ébresztéskor nem kapcsol vissza??? Már csak erre tudok gondolni.

    Érdekesség hogy bekapcsolás és restart után nincs ilyen laggom játékok alatt ,még akkor se ha több napig megy a gépezet folyamat. Normálisan ha reggeltől estig megy és minden este kikapcsolom és másnap be akkor sincs.
    De ha alvó módból ébresztem akkor megjelenik ez a probléma és csak a restart segít... :F

    Folyamat a Ryzen balanced mód aktív , eddig az alvó mód ki volt kapcsolva benne , pár napja kapcsoltam be azóta van ez.. Esetleg megnézem a windows féle balanced módót még ott is csinálja-e.
    Átnyálaztam a netet de érdemi infót nem találtam erről. (A win reinstallt ne is mondjátok, a neten ugy látszik ez ilyen univerzális válasszá alakult, már jó hogy nem megfázásra is azt javasolják egyesek :DDD )

    :R

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

Új hozzászólás Aktív témák