Új hozzászólás Aktív témák

 • azbest

  félisten

  válasz joghurt #1 üzenetére

  amúgy tényleg vicces, hogy a nyomkövetősök sírnak azért, mert egyel kevesebb féle módon lehet nyomkövetni. Ettől még marad más módszer is, csak az ősi mesterséget korlátozzák.

  Kb olyan, mint amikor azért ekézték a google-t, mert a gyártói play licenszhez meg akart követelni kötelező frissítési időszakot. Hogy a biztonsági javításokat a készülék eladása után is megkapják a vásárlók. Akkor is a versenyt féltették - hogy mi lesz azokkal, akik leszarják a vásárlót és sosem adnak ki frissítést a telefonokhoz.

  Az eu-s jogászok azt sem tudják, hogy mit csinálj a bal kezük, miközben a jobbal rángatják a törvénykönyvet. Össze-vissza próbálnak szabályokat hozni, rendszertelenül.

  Az lenne az egyetlen felhasználókat valóban védő megoldás, ha szabványosítanák azt a kézfogás rendszert a szerver és a böngésző között, amivel már az oldal megnyitásakor a felhasználó beállításaival összhangban adna csak ki adatot a böngésző és a szerver oldal tudná, hogy neki ez megfelel-e vagy sem. A felbukkanó elfogadó hülyeségek és más agyament megoldások helyett.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák