-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Barátnőm szüleinek szeretnénk valami hangfalat a TV-hez mert az elég gyatrán szól. Szerintetek egy SP-HF1255B hogy szólna AUX-on rákötve a TV-re? Egy lcd tv-ről van szó, talán LG.
-
nagyúr
Sziasztok! PC-hez keresek sztereó hangfal szettet. 20 és 40 ezer között miket ajánlotok? Több alternatíva is érdkeel, nem feltétlen költenék el 40-et, de pl. használt cuccoktól sem zárkózom el, az összes autó hifi cuccom használtan vettem. Home/Pc hifihez nem igazán értek, ilyen kategóriában is érdemes hangkártyán és minőségibb kábeleken gondolkozni?
-
nagyúr
Köszönöm a tippeket! Ilyen kategoriaban erdemes hangkartyara beruhazni vagy nem fogok eszlelni kulonbseget az integralt meg egy jobb minosegu kozott?
-
nagyúr
Ha jo kabel kell, a kácsa audional nezz korbe. En onnan vettem az osszes rca kabelem.
Kácsábol a khs321 ami jo rca, de a hicon ambiance is remek. En kocsiban hasznalom ezeket, de alapbol home hifi kabelek. A hiconnak talan jobb a kozeptartomanya, khs-nek meg az alja.
Xiaomi, ugreen, blitzwolf stb., egyre tobb a jo kinai cumo
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm szépen Egyelőre filózom mi legyen. 2 opciót látok most reálisnak.
PC-hez valami normális hangkártya/dac + Microlab Solo-6C. Ez kb 55-60 ezer huf, plusz gondolom kábel is kelleni fog. Előny, hogy ez a méretű doboz talán elfér az asztalomon, hátrány hogy nem tudom milyen hangminőséget képvisel és elég lesz-e nekem.
B terv, hogy átveszem fater cuccait vagy egy részét:
1db Onkyo TX DS555 - 5.1 rádió erősítő,~20k
1db Yamaha YST SW320 - subwoofer,~23-25k
1db Jamo center 200 - center hangfal, ~25k-30 színfüggő, fekete olcsóbb
2db Jamo surround 300 háttér sugárzó, ~30-40k/pár
2db AIWA SX N999 MK II - front hangfal ~15-20kBeáraztattam a hifi topikba, nem akarom lehúzni őt sem. Szerintetek megérné átvenni mondjuk az onkyot + a két aiwa hangfalat? 5.1-ben hallottam pár éve (azóta dobozban csücsülnek...), akkor még tetszett, de azóta az autóhifim komoly fejlődésen esett át és ezzel együtt az igényeim is nőttek. Nem bánnám ha korrekt színpadképem lenne és leválnának a hangszórókról a hangszerek, viszont nem a full SQ vonal érdekel, hanem inkább a dögösebb-melegebb hangzás. Vagy ebben az árkategóriában ne is álmodozzak ilyesmiről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest