Új hozzászólás Aktív témák

  • #75128832

    törölt tag

    válasz HUAFBANDITA #26879 üzenetére

    De még milyen komolyan gondoltam.
    Ugyanakkor megjegyzem, hogy gondolkodásmódod nem kicsit berögzültnek tűnik.
    "Létezett régebben olyan Creative műanyag 2.0"
    Nagyszerű, melyik? Másvalaki(k) véleménye? A modell ára? Release? Akármi?
    Nem hihetetlen dolog, a műanyag ház azonban egyből azt sejteti, hogy a termék hangja egy dobozéhoz fog hasonlítani, elvégre tulajdonképpen az is... Egy vékony, hangszórónak alkalmatlan, rideg műanyagból készült doboz.

    "mostani fosadék 2.1 szarokat"
    Aha. És pontosan melyikeket? Hallottál már ~150e-es 2.1-est? Ebben a kategóriában is ütős volt az a Creative? Ejha...

    "kicsit túlzás"
    Saját tapasztalatom alapján a műanyagból készült, 5e Ft-os hangszóróknak hangja egy átlagos telefon hangszórójának minőségének a szintjén áll. Kicsit túlzás, de irónia nélkül értve.

    "Ez meg no comment"
    Miért, úgy gondolod, hogy a fent említett Maxell mély tartománya jobb, mint egy 2.1-esé? Továbbá úgy véled, hogy valóban jók a középtartománybeli hangjai és magasai? És ezen a ponton komolyan kíváncsi vagyok a véleményedre. Considering, hogy a tweetere semmivel sem jobb minőségű vagy nagyobb vagy akármilyen, mint a 2.1-esek nagy részéé, és szintúgy igencsak rossz minőségű, zörgős, műanyag házban foglalnak helyet.

    "Legalább a hülyeség ne terjedjen!"
    Amennyiben szóról szóra igazolni tudod, hogy amit állítok, hülyeség, valóságalapja tényszerűen nincsen, esetleg ezt másvalaki - aki konyít is valamit hozzá - szintén igazolja: én magam kérem a fentebbi hsz.-em törlését.

Új hozzászólás Aktív témák