- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Humanoid robotok: Kína legyőzné a Teslát
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- YouTube
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Banggood
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Alyxot akarjuk PS VR2-re
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Urzu_7
aktív tag
Elrejtették a Source változatot és most már inkább ezt ajánlják az újonnan érkezőknek. Kijavítottak jó pár hibát, megnöveltek korábbi limiteket ami főként mod készítőknek fog kedvezni, hozzáadták az uplink demót, kaptunk widescreen fix-et meg fov-ot, új DM mapok, skinek... És még ingyen is adják. Ennyi mindenre azért nem számítottam tőlük
giran~
-
Montanaxy
aktív tag
Akkor ideje folytatnom, ahol még 2002-2003 körül abbahagytam.
-
janeszgol
félisten
A HL örök!
-
wjbhbdux
veterán
Igen, rengeteg jó single player kampány mod érhető el hozzá mindenféle témában, itt van egy gyűjtés a legjobbakból.
/s
-
MegalodonS
őstag
Koszi
Nekem a HL2 volt meg, ezzel soha nem is jatszottam meg! -
Dr. Akula
félisten
Régen melóban toltuk hálóban, de már akkor se értettem miért nem inkább Quaket. Az volt a No1, a többi helyet meg eloszthatta egymással a HL, UT, Doom, stb. ahogy akarta.
-
Daelion
őstag
válasz MegalodonS #7 üzenetére
Én is HL 2-vel kezdtem, még a CD-s verziót vettem meg középsulis koromba.
HL 1-et meg a Black Mesa formájában vittem végig pár éve mert azt ajánlották nekem és tetszett is.
-
Komplikato
veterán
Téves az első bekezdés, nem a Half Life 3-ra vártunk hiába, hanem a HL2 Episode 3-ra. De már mindegy, mert (Spoiler!!!) az Alyx resetelte a teljes HL2 t. Rebesgetik, hogy készűlt új Half Life játék, de tippre nem a HL3 lesz az. Talán az Alyx folytatása?
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Daelion
őstag
válasz Komplikato #10 üzenetére
Alyx az nekem kimaradt, nincs VR-em meg nem is nagyon bírom.
Gondoltam, hogy megnézek valami végigjátszást vagy esetleg megpróbálni a VR nélküli modot. 'de lehet inkább csak megnézem YT-n azt kész'De ja egy Ep 3 azért jó lett volna ha már HL 3 nincs.
-
Redneck
nagyúr
Quake 2 után, a HL1 sokkal érdekesebb volt multiban. A fegyverek összetettebbek, van másodlagos tüzelés, a gauss-gun képes falról, és falon át sebezni, a pályákon vannak extra lehetőségek (pl. Crossfire légitámadás, Snark-pit bogár ledobó), van extra ugró modul, komplexebb a hitbox, és van gyors közelharc.
A Quake 1-2 olyan volt hozzá képest, mint a kézifűrész a motoros mellett.A single kampány volt az első igazán story orientált FPS, és minden idők egyik legjobbja.
Az Unreal is elég jó volt ebben, az UT meg multira lett kihegyezve. Sok szempontból az is verte a rivális Q3-mat.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
GodGamer5
addikt
Az Alyx-ot mondhatjuk episode 3-nak szerintem...
NoVr moddal végigtoltam, egész jó volt."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
negro
őstag
Q2 valojaban nem volt egy jo jatek. Nagyon erzodott Romero tavozasa (is) az id-tol. 1x vegig vittem anno de nem nagyon multiztam vele. Q1 utan csaladas volt mind single mind multi oldalan szamomra. Eleve nem is volt semmi koze az eredeti quake-hez (csak marketing es jobb eladhatosag okan lett Quake-nek nevezve) es nekem az a strogg story nem jott be. A HL megjelenesevel es utan meg ott volt eleve egy sokkal hangulatosabb multi na meg CS, DoD. Az erzes persze vissza adhatatlan milyen is volt eloszor jatszani ezzel `98 vegen. Nem letezett korabb ilyen FPS. Persze mai szemmel visszeneve vannak hibai boven a jateknak es hianyosaggai. Dario Casali tube-ra tett fel most developer commentary videokat az evfordulo okan. Ott ra is mutat nehenyra.
Q3 egy tech demo volt. Hatalmas csalodas volt a single hianya, multizni meg elvezetesbb volt egy UT-vel illetve ott mar a CS. Nagyon hamar, talan 1 even belul rauntam Q3-ra is. A HL es a vele egyutt erkezo modok mindent vittek.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Redneck
nagyúr
Azért a CS évekkel utána jött és csak az 1.3-tól pörgött fel igazán. Persze toltuk még a bétát és az 1.0-át is, de utána lett igazán összerakva, akkor jött az őrület. Mod fronton sok jó produktum volt abban az időben.
A hibáival együtt is szerettük, single és multi vonalon is. Bármikor szívesen pengetnék egyet Crossfire-ön.Szerintem a Q3 és az UT is zseniális volt a maga nemében, mindkettőnek voltak erősségei, nem véletlenül pörögtek sokáig verseny szinten.
Szerk:
Nekem a Q2 volt a bevezető a multiba, csak utána játszottam az elsővel. A 2 valóban nem lett a legjobb, de elvoltunk vele a HL-ig.[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Q3 olyan szempontból tényleg tech demó volt, hogy eladták vele másoknak az engine-t, ami single és multi alá sem volt rossz. De elég sokan játszottak vele ahhoz képest, hogy a sajtó meg a játékosok is bukásra számítottak. A Q2 meg magában tényleg nem volt akkora szám, DE gyakorlatilag azzal kezdődött az igazi MOD korszak. Szerintem én se játszottam az eredeti multival, csak a Capture the Flag MOD-dal. Zseniális volt.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Redneck
nagyúr
válasz Komplikato #16 üzenetére
Azért nem csak techdemo volt, csak multira hegyezték ki. Még 10 évvel később is játszották Quake Liveként. Lehet hogy nem volt annyi forradalmi mód és másodlagos lövés mint az UT-ben, de azt a pörgősséget és jól megírt netkódot, egy játék sem tudta akkoriban überelni. Ezért is licenszelték annyian az idTech3 motort, nem csak a látvány miatt.
Eladta az magát.
-
Top cat
őstag
Az UT volt a legjobb. Különösen magyar szinkronnal.
-
Dr. Akula
félisten
válasz Komplikato #16 üzenetére
A Q3 volt a legpörgősebb az összes versenytárs közül, hozzá képest a HL egy Sátántangó volt.
-
negro
őstag
válasz Dr. Akula #19 üzenetére
Nem ertek egyett. A HL multi, igaz nem feltetlen gyari palyakon de elkepeszto porgos volt ahogy UT is. Sokkal jobban elveztem az UT-et mint a Q3-at. Igaz mas kat. hisz ezek arena shooterek de ott volt 1 evre mar a CS ami szamomra meg evekre meghatarozo volt es se Q3-at es se az UT -et nem vettem elo mar. Majd DoD, bar az kesobb jott. De persze kinek mi. En hamar rauntam.
-
Dr. Akula
félisten
Ehhez képest a Q3A egy teljesen más dimenzió, ismerték a (postabélyegnél nagyobb) textúrákat is, volt grafika, hangulat, pedig ránézésre ugyanannyi poligon. Még mai szemmel is szívesen nekiállna játszani vele az ember. Ezt egyik korabeli konkurrense se tudta felmutatni. A Half Life is az általad linkelt minimálgrafikás UT vonalat képviselte, és az sajnos akkor se volt túl sok. Azért ahhoz kell legalább egy Stalker, hogy az ember ótvar grafikával is nekiálljon játszani, de itt semmi ilyen extra feature nem volt kompenzálásra.
-
wjbhbdux
veterán
A Lambdageneration oldal egy interaktív játékkal ünnepli az évfordulót, Dr Kleiner hangjával [link]
/s
-
negro
őstag
CS-et en is eleg hamar mar a betaval kezdtem. Majd vegig 1.0-1.6 -ig. Jo korszak volt. Onmagaban veve nem volt egy rosz jatek a Q2 de nem is jo. Persze elveztem en is mert hatalmas dolog volt egy Voodoo2-vel, mert elsonek meg software mode ment mert csak `98 vegen kaptuk a 3dfx-et. De ehez kepest megsem kaptam azt amit a Q1 eseteben. Persze nyilvan itt befigyel a nosztalgia faktor is hisz a Quake azert az szamtech orak es ALT+TAB korszaka is volt. Q2-nek mar nem lett ekkora hype-ja szerintem. Q3 meg bar lehet az e sport resze volt de kozel sem volt jobb jatek mint az UT a CS meg ha kesobbi is es mas kat. de evekig tomegkeket "mozgatott" meg. Q4? Hozza kepest CS:S es DoD:S? (kedvencem volt) A valve zsenialis volt HL2-ig. De az id sajnos nekem a Q1-el veget ert valahogy. Csalodas volt a Doom3 es hatalmas volt a gepigenye. Rage detto. Nem tudok Quake1 ota igazan jo id jatekot. A 2016-os Doom se az en vilagom. Illetve mar vegkepp semmi koze az eredeti id-hez. Vissza valve-re en azert meg remenykedem egy HL3(EP3)-ban ami remelhetoleg nem VR "only" jatek lesz.
-
Sz.L.
aktív tag
Én is az UT-k mellett teszem le a voksom, de nem mondom, hogy nem toltam multiban a Quake részeket. A HL multi valahogy kimaradt. (Nem is értem, hogy miért.) A HL-ok, valahogy nálam single/story vonalon voltak.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
nagyúr
Anno én is játszottam ezzel, akkoriban lenyűgözőnek tartottam a grafikáját, fizikáját és a sztoriját .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
pandras83
senior tag
A HL-ben láttam először anno, hogy mire képes a hardveres 3d gyorsítás, teljesen szétvoltunk, az osztálytársaimmal a sulinetes gép előtt üvöltöztünk hogy nééézd már. Varázslatos volt az a játék, a hangok különösen. Megjelent és mindent felülírt.
A gurusok ma írták hogy csúcson jár a hl playerek száma steamen, ami ugye nem csoda az ingyenesség okán. Mennyire kemény lenne, ha a Valve a retro hype csúcsán bedobná a hármast.Cyberfuck Patchrunner
-
tray86
csendes tag
két q3a vagy CS meccs kozott baromi jo volt a crossfire-on marhulni…
”de nem nyomjuk le a gombot oké!?” dehogynem -
Redneck
nagyúr
Azaz! A "nagyok" mellett, még simán elővettük LAN-on, ha olyanunk volt. Ha igaz, hogy tele vannak a szerverek, lehet nyomok egy kanyart. Ezt még az Intel HD integrált is bírja.
pandras83:
Steam Deck 2 megjelenésekor, nagyot dobhatnának egy folytatással. Mehetne bundleben. Szerintem vinnék mint a cukrot.
Az más kérdés, hogy a Valvenek jelenleg nem nagyon áll érdekében, súlyos dollár milliókat ölni egy ilyen projektbe...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
janos666
nagyúr
Ezt én sem értem, hogy miért nem a Source-ot frissítették. Tippre már azt is elfutna egy mai átlagos képességű mobiltelefonon, vagy netbook-on is.
Ideje lesz NoVR mod-al végigjátszanom az Alyx-et (mostanábhan úgysem fogok csak azért venni egy headset-et, és utána eladni, mert régen ezzel a tervvel tettem félre, hogy majd egyzser olcsók lesznek azok, amik már elég jk ehhez...).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen