Korlátlan adatforgalmat biztosít a Vodafone

A RED tarifacsomagokkal újabb korlátok szűnnek meg, hiszen a korlátlan beszélgetés és sms mellé már korlátlan adatforgalom is került a csomagokba.

A szolgáltató ma online sajtótájékoztatón jelentette be, hogy idén májustól a Vodafone az a hazai szolgáltató, amely olyan tarifacsomagokat vezet be, amelyek korlátlan adatforgalmat is biztosítanak az előfizetőknek. A korlátlanság élménye, írják, többek között azt jelenti, hogy az adatkeret mint fogalom megszűnik az előfizetők számára.

A vállalat felmérte a hazai mobilhasználók adatkeretre és árazásra vonatkozó preferenciáit és azt találta, hogy a lakossági számlás mobilelőfizetők döntő többsége rendelkezik mobiladatforgalmi kerettel (85%), de csupán 7%-uknak korlátlan az adatforgalma, az ilyen csomagok ára miatt pedig kompromisszumra kényszerülnek a mobilinternet-használatban. A felmérés szerint a lakossági előfizetők többsége számára kiemelkedően fontos a mobiladatforgalmi keret (75%) és mobilinternet díja (77%) a szolgáltató kiválasztásánál.

Az új tarifák közül a RED Free 10 990 Ft-os havidíjért 10Mbit/sec le- és feltöltési sebességgel biztosítja a korlátlan adatforgalmat, míg a RED Infinity World havi 15 990 Ft-os díjért nyújtja a korlátlanság élményét a sebesség maximálása nélkül. Azon ügyfelek, akik vezetékes Vodafone szolgáltatással is rendelkeznek, számukra előbbi már 8 990 Ft-os, míg utóbbi 12 490 Ft-os kedvezményes havidíjért érhető el.

Azóta történt

Előzmények