Veletech április 8-án!

Idén sem maradhat el a Veletech kiállítás, amelyet április 8-án rendezünk meg a budapesti Millenáris B csarnokában. A koncepció változatlan: a legfrissebb okostelefonok, kütyük, VR-megoldások, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások bemutatása a cél úgy, hogy a résztvevők az eszközöket kipróbálhassák, megfogdoshassák és kérdéseket tehessenek fel a kiállítók számára. Továbbra is elsődleges, hogy a cégek olyan illetékesekkel legyenek kint a helyszínen, akik tudnak is válaszolni a puszta specifikáción túlmutató érdeklődésekre is.

Mint általában, most sem tudunk még végleges kiállítói listát mutatni, hiszen egészen az utolós napig zajlanak az egyeztetések, de a Samsung, a Huawei, az ASUS, a Xiaomi, a Meizu, a Vernee, a Honor, az Oukitel, az EVOLVEO, a Speedshop, a Skullcandy, a FitBit, az Óbudai Egyetem már biztosra mondta a részvételét, és persze jó eséllyel jön az LG, az MyPhone, a Doogee és számos további gyártó, ott lesz az Opel a legfrissebb infotainment fejlesztésekkel, illetve ismét ki lehet próbálni egy csomó VR-eszközt, többek között Vive-ot, Gear VR-t és a Google-féle Daydream platformot is.

Veletech Virtuális Valóság Veletech Virtuális Valóság
Veletech 2016 Virtuális Valóság [+]

Írhatnánk konkrét termékeket is, de ezekben nem lesz különösebb meglepetés, először foghatja a nagyközönség kézbe a Galaxy S8-at, kint lesz a Huawei P10 és P10 Plus, az LG friss csúcsmodellje, a G6, az ASUS Zenfone AR (és talán a Zoom), a friss Xiaomi-kínálat, új Vernee telefon, az MWC-n bemutatott Allview eszközök. És ez csak a jéghegy csúcsa, nem maradhat el a retro telefonok kiállítása a Mobilmementók közreműködésével és készülünk egy csomó egyéb programmal is (drónsimogató, távirányítós autós akadálypálya, tombola, előadások), ezeket a Veletech Facebook-oldalán osztjuk meg, ahogyan biztossá válnak.


[+]

A jegyárak változatlanok, továbbra is 1000 forintba kerül a teljes árú belépő, 7 éves kor alatt ingyenes (a nagyon fiatalok számára gyermekmegőrzőt üzemeltetünk készségfejlesztő játékokkal), a Prohardver lapcsalád prémium tagjai pedig féláron jöhetnek be, ha elővételben vásárolnak jegyet. A kiállítás 10:00-kor nyit és 18:00-ig várja a látogatókat, jegyet a helyszínen és online is lehet kapni.

További információk a Veletech weboldalán és az esemény Facebook-oldalán.

Online jegyvásárlás itt. A Prohardver/Mobilarena fórumában nem regisztrált látogatók itt vehetnek jegyet.

Várunk mindenkit, találkozzunk idén is Veletech!

Azóta történt