Új látványelemekkel bővül a Prezi

Új funkciókkal bővült a kifejezetten prezentációk készítésére szakosodott online szoftver, a Prezi: a felhasználók immáron 3D-s háttérképekkel tehetik látványosabbá prezentációjukat, a szövegek, képek és ábrák pedig mostantól animálhatóak. A fejlesztők szerint a Prezi által használt “Z” tengely révén az előadó térbeli kapcsolatokat alkalmazhat, amelyekkel hatékonyabban adhatja át üzenetét, a közönség pedig könnyebben megértheti és megjegyezheti a prezentáció mondanivalóját. A Prezi új fejlesztésével már a nagyközönség is képes elfogadható minőségű 3D-s tartalmak megalkotására.

„Íme az egyszerű 3D. Mostantól a Prezi felhasználói egyetlen gombnyomással elkészíthetik prezentációjuk saját, 3D-s háttérképét, de akár választhatnak a szoftver által felkínált, ötletes 3D sémákból” – mondta Somlai-Fischer Szabolcs társalapító.

Aki nem ismerné: a Prezi egy vektorgrafikával dolgozó, látványos zoomolásokkal bűvölő prezentációs szoftver, a magyar informatika kiemelkedő sikerű terméke. Jelenleg a folyamatos finomításokért és újabb fejlesztésekért 14 ország több mint 90 szakembere felel.

Azóta történt

Előzmények