Új alelnök a CA-nél

A CA bejelentette, hogy Bradley J. Samargyát azonnali hatállyal alelnökké és oktatási vezérigazgató-helyettessé nevezték ki. Samargya Jeff Clarke, a CA operatív vezérigazgató-helyettese felé tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Samargya a CA előtt a Siebel Systemsnél dolgozott, ahol legutóbb a Siebel University csoportszintű alelnökeként az ügyfelek globális műszaki oktatását, a partnerek műszaki oktatását és képesítését, a végfelhasználói oktatást, valamint a globális dolgozói oktatást irányította.  A Siebelt megelőzően a Sybase alelnöke volt, és ügyvezető igazgatóként irányította az ügyfelek és a partnerek globális szintű műszaki oktatását és képesítését. A Pennsylvania State Universityn szerzett BSc diplomát, és okleveles könyvvizsgálói (Certified Public Accountant) képesítéssel is rendelkezik.

Új beosztásában Samargya a CA személyzeti osztályával és külső üzleti partnerekkel együttműködve dolgozik a CA-nál a stratégiai ismeretszerzési lehetőségek kialakításán, továbbá az ügyfeleknek, partnereknek és dolgozóknak szóló, célzott, mérhető oktatási szolgáltatások bevezetésén. Samargya feladata lesz, hogy a CA programirányítási, szállítókezelési, valamint tartalom- és oktatáskezelési tevékenységét központosítva, és a benne rejlő lehetőségeket kiaknázva hatékonyabbá és eredményesebbé tegye a CA-nál zajló oktatási és fejlesztési kezdeményezéseket. Ezen túlmenően a jövőben ő felügyeli a CA University működését, és továbbépíti a vállalat IT témájú üzleti oktatás terén követett filozófiájának bevált gyakorlatát.

„Az újonnan kialakított pozíció jól tükrözi a CA elkötelezettségét a dolgozók, ügyfelek és partnerek oktatása iránt” – mutatott rá Jeff Clarke. „Szakmai múltjából eredően Brad az ideális személy azoknak a globális erőfeszítéseknek az irányítására, amelyek a CA oktatási és fejlesztési programjainak és üzleti célkitűzéseinek pontosabb összehangolását szolgálják.” Az összhang révén a CA jobb teljesítményt és eredményeket érhet el az üzleti működés minden területén.

Azóta történt

  • Elveszettek az it-vezetők

    Az információk hiánya és az új technológiák bevezetése a legfőbb akadálya az informatika üzletágként történő irányításának.

  • Közösen oktat a CA és az Albacomp

    A két vállalat által létrehozott oktatóközpontban a CA rendszerfelügyeleti szoftvereit népszerűsítik.

Előzmények