Open Academy továbbképzés szoftverfejlesztőknek

Új helyszínen, az ELTE Harmónia termében magas színvonalú előadásokkal várják a szakembereket.

A rendezvényen a Google előadásának keretében szó lesz majd napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területéről, a Machine Learningről, és arról, hogyan tudják az előnyeit kiaknázni azok a szakemberek is, akik egyelőre csak ismerkednek ezzel az új tudománnyal.

A Skyscanner software engineere, Czap Balázs a skálázható microszervizek működtetését fogja bemutatni, a helyszínt biztosító ELTE munkatársa, Révész Ádám pedig a Kubeless alapú elosztott rendszerekről beszél majd.

Takács András a Commsignia alapítója szintén aktuális és napjainkban megkerülhetetlen témával készül, előadásából kiderül, mi az a V2X (vehicle-to-everything) technológia és miért megkerülhetetlen a kooperatív közlekedés manapság.

A biztonságos API fejlesztés világába nyújt mélyebb betekintést a Balasys munkatársa, Bauer Péter, Lehóczky Zoltán a Lombiq Technologies alapítója pedig a nyílt forráskódú Orchard rendszert mutatja be a hallgatóságnak.

A 2011 óta működő Open Academyt a Balabit alapította. A céget az elmúlt évben – az egyik legsikeresebb magyarországi startup exit eredményeként – felvásárolta az amerikai székhelyű One Identity.

A One Identity kiemelt szponzori támogatásával, mostantól stratégiai együttműködés keretében a Talentera szakmai közössége szervezi az Open Academy rendezvényeit. A Talentera egy ingyenes karrierszolgáltatás, amely tréningeket, közösségi eseményeket, karriertanácsadást és munkaügyi supportot nyújt a karrierjüket agilisen építő szakemberek számára.

Időpont: november 22-én, pénteken 17 órai kezdettel az ELTE Harmónia termében az Infoparkban. További információ: talentera.hu/openacademy.

Előzmények