Online vírusvédelem a nagyobb szervezeteknek is

Ismét frissült a Trend Micro it-biztonsági cég online vírusvédelmi szolgáltatása, a HouseCall. Az új Server Edition 6.5 verzió lehetővé teszi a szolgáltatók és vállalatok számára, hogy csökkentsék ügyfeleik fenntartási költségeit, a hálózati erőforrások és a sávszélesség felhasználását, valamint nagyobb biztonságot nyújtsanak az online csalások és személyazonosság-lopások ellen.

A Security Scan funkció révén a felhasználók azonosíthatják a hiányzó biztonsági javításokat és egyéb sebezhetőségeket – mindezt egy megújult, könnyebben kezelhető felhasználói felületen, amelyet az ügyfelek saját webhelyük vagy intranetjük megjelenéséhez igazíthatnak. Az új verzió emellett egy új portvizsgáló szolgáltatást is tartalmaz, amelynek segítségével megállapítható, hogy a felhasználó tűzfala megfelelően van-e konfigurálva, illetve hogy nyitva van-e rajta sebezhető port.

Ezek az előnyök különösen fontosak a nagy felhasználói- vagy ügyfélbázissal rendelkező szervezetek, például az egyetemek, bankok és kormányzati szervezetek számára. „A különféle, széles körben elterjedt hálózatok, valamint a Firefox- és más Mozilla-alapú böngészők növekvő népszerűsége miatt a vállalatoknak és szolgáltatóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek kompatibilisek az operációs rendszerek és böngészőkonfigurációk egyre szélesebb kínálatával” – monda Raimund Genes, a Trend Micro európai régiójának elnöke. „Az operációs rendszerek támogatásának bővítésével a Trend Micro hozzájárul a nagy szervezetek, szolgáltatók, valamint ügyfeleik különböző fenyegetések okozta problémáinak csökkentéséhez” – tette hozzá Genes.

A HouseCall az interneten keresztül, előzetes szoftvertelepítés nélkül használható. A program támogatja a Firefox- és Mozilla-alapú böngészőket és kompatibilis többek között a Linux- és Solaris-alapú operációs rendszerekkel.

Azóta történt

Előzmények