Olcsóbb széles sáv a UPC-től

A UPC Magyarország Kft. mától egy új, az eddigieknél kedvezőbb díjú széles sávú internetszolgáltatást is kínál a kezdő és kevésbé aktív felhasználók számára. A chello light nevű szolgáltatás a hagyományos telefonmodemes kapcsolatnál nyolcszor gyorsabb internetelérést nyújt akár már 6500 forintért – közölte ma a szolgáltató.

A csomagot elsősorban azoknak alakították ki, akik az internetet nagy mennyiségű letöltések helyett főként e-mailezésre, böngészésre és multimédiás szolgáltatásokra kívánják használni. A chello light 512/128 kbps sebességű internetkapcsolatot biztosít havi legfeljebb 5 GB adatforgalomig. Ennek túllépése esetén azonban a UPC – az Axelero most bejelentett forgalomarányos csomagjaitól eltérően – nem számol fel gigabájtonként további díjat, ehelyett a hónap végéig ISDN-sebességre, azaz 64/64 kbps-ra korlátozza az elérés sebességét – mondta el kérdésünkre Szűcs László, a UPC Magyarország szóvivője. A forgalomszámláló a következő hónap elején indul újra.

A csomag havi díja hűségnyilatkozat nélkül 7990, egyéves hűséggel 6990, míg kétéves hűséggel 6490 forint. Az egyszeri belépési díj 25 000 forint, míg hűségnyilatkozattal 1999 forint. A hozzáféréshez e-mail cím, valamint 10-10 MB méretű e-mail- és webtárhely jár.

A kábeltelevíziós és internetszolgáltatások mellett műholdas digitális televíziós és telefonszolgáltatásokat is nyújtó UPC magyarországi csoportja egyben arról is beszámolt, hogy immár több mint egymillió aktív előfizetést üzemeltet hazánkban.

Azóta történt

Előzmények