Újabb vezetőváltás a Nav N Gónál

Szombathelyi Péter

A mai naptól Szombathelyi Péter a navigációs szoftvereket és játékokat fejlesztő Nav N Go Kft. operatív igazgatója – közölte ma az utóbbi évben számos kulcsmenedzserét lecserélő cég. Az új vezető a vállalkozást elhagyó Fazakas András helyébe lép. A vezetőváltás okait nem hozta nyilvánosságra a cég.

Szombathelyi Péter korábban a Libri Kft. ügyvezetőjeként, azt megelőzően a Fotex Csoport Optikai Divíziójában magyarországi és regionális ügyvezetőjeként dolgozott. E posztokon a kereskedelmi vállalatok rekonstrukciója, fejlesztése, akvizíciók, nemzetközi terjeszkedés, illetve informatikai fejlesztések voltak a legfontosabb feladatai. A kereskedelmi üzletágban töltött 15 évet megelőzően villamosmérnökként dolgozott hat éven át, Magyarországon a Műszertechnika-Computer Kft.-nél, Svájcban a Procomp AG-nál, illetve a Videoton Fejlesztési Intézetben.

A Nav N Gónál a feladata elsősorban az operatív területek irányítása lesz, de a cég kereskedelmi stratégiájának megvalósításában is aktívan részt vesz majd – közölték.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

  • Ingyen csereszoftvert ad a Nav N Go

    A korábbi döntés értelmében ma hivatalosan is bejelentették, hogy ingyen kicserélik az első generációs Nav N Go iGO 8 szoftvereket.

  • Pert vesztett a Nav N Go

    A cég egy hazai riválisa ellen indított eljárást, de a bíróság szerint a kifogásolt termék nem másolja az iGO-t.

  • A Nav N Go nő a leggyorsabban

    A magyar szoftverfejlesztő négy éve szerepel a feltörekvő IT-cégek listáján, és most megkapta a „Rising Stars” díjat.

Előzmények