Nari live - a Pro Team jelenti

Amíg a világ egyik felét a terrorizmus tartja rettegésben, addig másutt természeti katasztrófák sajátítják ki a címlapokat, már ha vannak ilyenkor egyáltalán: mint megírtuk mi is, Tajvanon ismét esemény volt, ám ezúttal nem földrengés, hanem tájfun pusztított. És bár állítólag nem nagy a baj, ám ez vélhetőleg csak nagy általánosságban mondható, hiszen emberek haltak meg és tűntek el, megannyi egyéni pokoljárás.

Ráadásul a Nari tájfun egyelőre joggal pályázik az "utóbbi évek legnagyobbika" címre: az irdatlan esőzések során egyes helyeken néhány nap alatt akár 1452mm csapadék is leesett, bár a sziget legfrekventáltabb területén, Taipei-megyében ennél azért sokkal kevesebbet mértek.

Taipei-megye ad egyébként otthont megannyi technológiai cégnek, ilyen a számunkra most különösképp fontos Pro Team Computer Corporation is, aki ugye az AZZA gyártója. Nos, örömmel jelenthetjük, hogy bár a cég székhelyeként is szolgáló Far Eastern Science & Technology Center-t nem kímélte a Nari, mégis, az ideiglenes kényszerpihenő után a jövő héttel minden visszaáll eredeti pályájára, és folytatódhat tovább az olyan siker-lapok szállítása, mint amilyen legutóbbi P4-es tesztünk főszereplője, a P4X2-AV is volt.