Megújult az Expressz.hu

Nemrég arculatában és struktúrájában is megújult Magyarország legnagyobb internetes apróhirdetési portálja, az Expressz.hu. Az Expressz Magyarország Zrt. Közleménye szerint az átalakítás során az egyik legfontosabb szempont a keresési lehetőségek bővítése volt. Az új portálon a szabadszavas keresőben többféle szempont szerint szűrhetők, rendezhetők a találatok, a részletes kereső pedig azoknak nyújt segítséget, akik több meghatározott paraméter alapján akarnak keresni a hirdetések között. A böngészni vágyó felhasználók 29 témakör több száz alkategóriájában válogathatnak.

Magánszemélyek továbbra is ingyenesen hirdethetnek a portálon, míg a vállalati hirdetőknek saját aldoménen elérhető, kizárólag a cég hirdetéseit tartalmazó partneroldalt is kínál az üzemeltető. Az oldalon feladott apróhirdetések az Expressz és a T-Online együttműködésének köszönhetően megjelennek az Origo apróhirdetési rovatában is.

Azóta történt

  • A bíróságok új ruhája

    Teljesen megújult a magyar bíróságok központi oldala, amelynek célja érthetőbbé tenni a bíróságok működését.

Előzmények

  • Keresőképes lett a Sanoma

    Nagy fába vágta a fejszéjét a kiadóvállalat, amikor egy újabb hazai internetes kereső beindítása mellett döntött. A Tango.hu, az nem egy tánc.