Kkv-csomag a HP-től és az SAP-tól

A Hewlett-Packard és az SAP olyan speciális megoldáscsomagot fejlesztett ki, amely korszerű informatikai hátteret biztosíthat a hazai kis- és közepes vállalkozások számára. A csomagban megtalálható az SAP Business One integrált vállalatirányítási megoldása, a HP ProLiant ML 350-es szervere és a HP nx9020 notebookja. A komplett megoldás nettó ára 3 millió forint, amely meghatározott konzultációs és bevezetési szolgáltatási díjat is tartalmaz. A megoldás bevezetésében az SAP minősített üzleti partnerei közül az itelligence Hungary Kft. és a Volán Elektronika Rt. szakértői segítik a vállalkozásokat. A megoldás továbbfejlesztéséhez a HP további eszközöket is ajánl, többek között az iPaq hx2110 kézi számítógépet és a HP Color LaserJet 2550 színes nyomtatót.

„Az SAP és a HP a nagyvállalati piacon szerzett tapasztalataira, valamint az ott kivívott vezető szerepére alapozva most az új szegmensben is bizonyítani kíván, amelyhez világszínvonalú elemekből építkezik” – kommentálta a bejelentést Kelemen Róbert, az SAP SMB üzletágának vezetője.

Az SAP Business One integrált vállalatirányítási megoldást kifejezetten kis- és közepes méretű vállalatok számára tervezték. Valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviztevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről, bármely kkv számára viszonylag könnyen megfizethető, így bevezetése gyorsan megtérülhet. A mindenki számára hozzáférhető standardok használata következtében az SAP Business One könnyen integrálható más rendszerekkel. A "Drag&Relate" funkció segítségével a felhasználók eltérő adatbázisokból is összegyűjthetik a számukra fontos információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SAP
  • HP

Azóta történt

Előzmények