Képzési programot indított a D-Link Magyarország

Huszonhat rendszerintegrátor 40 szakembere szerezte meg augusztusban a D-Link Nyári Egyetem névre keresztelt intenzív képzésen a D-Link Tanúsított Mérnök elismerést – közölte a hálózatieszköz-gyártó hazai képviselete. A D-Link az elmúlt két évben folyamatosan erősített a vállalati eszközök piacán: nagyobb teljesítményű switcheket, biztonsági és vezeték nélküli eszközöket mutatott be, több rendszerintegrációs szerződést kötött, és megkezdte partnerei képzését is. Ennek a folyamatnak a részeként szervezte meg idén első alkalommal a háromnapos intenzív képzést Simontornyán.

A tréningen on-hand képzések keretében ismerhették meg a részt vevő mérnökök a D-Link üzleti vezeték nélküli eszközeinek, xStack vállalati kapcsolócsaládjának és NetDefend biztonsági termékeinek beállításait, és próbálhattak ki gyakran előforduló helyzeteket. A képzést Pelikán Tamás, a D-Link Magyarország technikai vezetője és Sorin Oprescu, a D-Link kelet-európai tréningcsapatának oktatója tartotta.

A gyártó folytatni fogja képzési programját: ősszel speciális egynapos tréningeket tart majd több témában, a VPN-kapcsolatok konfigurációjától kezdve a kisvállalati adattároló megoldásokig.

Azóta történt

Előzmények