A Corvinus csapata nyerte az idei ITech Challenge versenyt

A megmérettetésen a Home office, a felhőhasználat, valamint karrier kis cégnél, illetve multinál témákban érveltek pro és kontra a háromfős csapatok a szakmai zsűri előtt.

A verseny 279 jelentkezője között egyaránt megtalálható volt a másodéves egyetemista, valamint a tapasztalt szakember. Az élő döntőbe jutott hat csapatnak a vitakör mellett prezentálnia kellett a harmadik selejtezőfordulóra elkészített rendszertervezési projektet. Az értékelések után rendkívül szoros verseny alakult ki, a 2-5. helyig mindössze 5 pontos különbség volt a csapatok között. A díjátadó után zsűri tagjai élénk érdeklődést mutattak a leendő IT menedzserek iránt.

ITech Challenge 2014

A végső sorrendet a prezentáció és a vita során szerzett pontok összértéke határozta meg. Az elérhető 200-ból 175 pontos teljesítménnyel a 0011 csapat (Budapesti Corvinus Egyetem) végzett az első helyen.

A dobogó második fokát idén a They CSharp (Eszterházy Károly Főiskola, 139 pont) szerezte meg, a harmadik helyezésnek pedig a Nemesis (Miskolci Egyetem, 138 pont) csapata örvendhetett.

A verseny támogatóinak jóvoltából a szakértő véleményeken túl értékes díjakban is részesültek a dobogós csapatok: Apple iPad Mini, tanfolyamkuponok, Forma-1 Magyar Nagydíj belépők, 1 tálca Red Bull, extrém helikopterezés, valamint karriertréningen való részvétel voltak a nyeremények.

A legjobb csapatok és tagjaik:

  1. helyezett: 0011: Albert Zsolt Ádám, Bancsó Ádám, Herman Roland, BCE (175 pont)
  2. helyezett: They CSharp: Molnár Krisztián, Almádi Csaba, Almádi Péter, EKF (139 pont)
  3. helyezett: Nemesis: Csiki Ákos, Csizmár Roland, Joó Péter, ME (138 pont)

 

    ITech Challenge 2014

    Azóta történt

    Előzmények