Huhogni is megtanult a Facebook

A csilingelő értesítéseket sokkal kellemesebb, mélyebb tónusú hangok váltották. Egyelőre csak a webes kliens muzsikál jobban.

Bár a fiatalok egyre kevésbé szeretik a Facebookot, az emberek döntő többsége a mai napig használja a közösségi oldalt kapcsolattartásra, kutyás-macskás videók megosztására, illetve aktuálpolitikai kérdések szélsőséges stílusban történő megvitatására. Sokan sokfélék vagyunk, de a többség rég lenémította a böngészőjében a chat hangokat, mert azok éles csilingelésükkel meglehetősen zavaróak voltak.

A Facebook legújabb frissítőhulláma ma reggel elérte Magyarországot is, így akit csak a magas hangok zavartak, de egyébként szeretett volna akusztikus értesítéseket kapni a kedvelésekről, megosztásokról és új üzenetekről, most tehet egy újabb próbát. Gyorstesztünk alapján a szerkesztőségünk tagjainak hallását sokkal kevésbé viselik meg az új értesítések, melyek bár hasonlítanak a régiekhez, két fokozattal mélyebb tónust kaptak.

Október nyolcadikán és tizenkettedikén jelent meg a chatalkalmazás és a Facebook kliens új iOS verziója, illetve néhány órával ezelőtt frissítést adott ki a vállalat az androidos Messenger és a fő Facebook kliensekhez is, ezekben a hangokat egyelőre nem változtatták meg, maradt a csipogás.

Azóta történt

Előzmények