Mától két napig tart az internetes kiállítás a CRM-rendszerekről

Mától két napon át a www.hrexpo.hu címen ingyenes előadásokkal és szoftverbemutatókkal várja az érdeklődőket az online kiállítás, melyen a látogatók a humánerőforrás-gazdálkodás legjobb gyakorlatait, valamint az ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszerek legújabb fejlesztéseit ismerhetik meg.

A március 8-án és 9-én, reggel 9 és délután 16 óra között látogatható eseményt a rendezők úgy építették fel, hogy az visszaadja a hagyományos kiállítások hangulatát. Az érdeklődők navigálhatnak a standok között, és ha őket érdeklő ajánlatra bukkannak, azonnal interaktív kapcsolatba léphetnek az adott cég képviselőjével, vagy akár zárt tárgyalóban folytathatják le a bizalmas megbeszéléseket. A neves magyar és nemzetközi szakértők előadásaira ingyenes a belépés. Így a látogatók élőben hallgathatják meg többek között a SugarCRM EMA-menedzserének, Katarina Parkanskának, valamint az IBM két szakértőjének, Wesley Chungnak és Erik Hoogerhuisnak előadásait a CRM -endszerek kihívásairól, és Kulcsár Alexandrának, az Optimum4 ügyvezető partnerének tapasztalatait a HR-vezetők informatikai projektekbe történő bevonásáról.

A rendezvénynek külön aktualitást ad az Új Széchenyi Terv megjelenése, mivel az ügyfélkapcsolatok kezelését támogató CRM-rendszerek bevezetése több pályázatba jól beilleszthető. A II. Virtuális HR EXPO szervezője a HR Portál, főtámogatója a SugarCRM, szakmai támogatója pedig az Informatikai Vállalkozások Szövetsége. A szervezők az esemény látogatói között 3 wellness-hétvégét sorsolnak ki.

Előzmények