Egy nap alatt a táv harmadát teljesítette a Codie

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Codie megérett a közösségi finanszírozásra. A szenzorokkal telepakolt, gumi-lánctalpakon közlekedő távirányítós autó már most is egészen szórakoztató, de erről videóval megspékelt anyagunkban többet is elárultunk, ha kimaradt volna, ide kattintva pótolható.

Tegnap elindult az Indiegogo kampány, ebben hetvenezer dollárt kívánnak összeszedni a magyar alkotók. Erre minden esélyük megvan, hiszen az első napon máris 157 ember támogatta a Codie sorozatgyártásának megvalósulását, ezzel mintegy 22 000 dollárt gyűjtöttek, ami a teljes összeg 30 százalékánál is több.

Még 45 nap van hátra a kampányból, tehát aki segíteni szeretne, vagy kedvezményes áron kíván hozzájutni a programozási szemléletre nevelő játékhoz, annak még ideje ugyan van, azonban aki a 149 dolláros, legolcsóbban hozzáférhető példányok egyikére hajt, annak nem árt tudnia, hogy számuk erősen korlátozott, ezekből 150 volt eredetileg, de cikkünk írásának pillanatáig már 102 el is kelt.

Ha valaki beéri egy, a Codie támogatását igazoló pólóval, akkor 35 dollárral segítheti a magyar srácokat, azok pedig, akik egyszerűen csak szeretnének támogatni egy magyar startupot, öt dollárral járulhatnak hozzá a projekt sikeréhez.

A Codie Indiegogo oldalán rengeteg kép és grafikon, emellett érdekes információk garmadája várja a felfedezni várókat.

Előzmények