Bővülő tartalomszolgáltatás a Vodafone-tól

Február elejétől a Vodafone Rt. ügyfelei újabb mobil tartalomszolgáltatásokat vehetnek igénybe. Az új szolgáltatások az előző évben indított Mobilhírnök SMS ésMMS tartalomszolgáltatási csomag részét képezik. Az újdonságot jelentő hat tematikus SMS és MMS hírszolgáltatást a Vodafone a Magyar Távirati Irodával közösen alakította ki és üzemelteti.

A magyarországi multimédiás hírszolgáltatások között egyedülálló a 6 képet és rövidhírt tartalmazó „Legfontosabb Hírek”, amely áttekinthető összefoglalót nyújt a nap kiemelkedő magyar és külföldi vonatkozású híreiből. A „Hétköznapi Gazdaság” szolgáltatás munkanapokon nyújt összefoglalót a magyar és külföldi gazdasági hírekből, tőzsdei információkkal kiegészítve. A sport iránt érdeklődők számára készülő „Sporthétvége” MMS szolgáltatás, a hét utolsó két napjának kiemelkedő eseményeiről ad képekkel illusztrált összefoglalót.

A multimédiás tartalomszolgáltatás mellett a már hagyományosnak tekinthető SMS hírszolgáltatásait is továbbfejlesztette a Vodafone. Februártól a korábbi napi SMS hírszolgáltatását kibővítve, naponta két alkalommal küldenek összefoglaló üzenetet a legfontosabb belpolitikai és külpolitikai hírekről. A Napi Sport Hírek és az Európai Unió (EU SMS) legfontosabb hírei szintén hétköznapokon érkeznek. Az új SMS hírszolgáltatások között kapott helyett a „Napi Meglepő” címet kiérdemlő tudósítás is.

A Vodafone és a Magyar Távirati Iroda együttműködéseként létrejött új mobil tartalomszolgáltatásokról további információ a Vodafone magyar weboldalán és a Live! képes készülékek Mobilhírnök menüjében található.

Azóta történt

Előzmények