Ingyen kipróbálható az új Photoshop és Creative Suite

Az Adobe a múlt hét végén megkezdte Creative Suite 5 termékcsomagjának forgalmazását. A pakkban lévő alkalmazások friss verzióit a szoftvercég – a hivatalos sajtóközlemény szerint – több mint 250 új funkcióval gazdagította, ezek közé tartozik többek között a Photoshop CS5 sokat reklámozott ún. content-aware fill (kb. kontextusérzékeny kitöltés) szolgáltatása, amely a képek retusálását egyszerűsíti le.

Az új kiadás megjelenésével egy időben a vállalat elérhetővé tette az egyes alkalmazások próbaváltozatait. Ezúttal újdonság, hogy nem csupán a komponenseket, hanem a komplett csomagokat is le lehet tölteni (ezek demói korábban csak DVD-n voltak megrendelhetők). A teljes funkcionalitású demókat bárki letöltheti, aki korábban már regisztrált a vállalat weboldalán – van ún. Adobe accountja –, vagy hajlandó most megtenni ezt. A szoftverek az első indítást követő 30 napig használhatók, utána csak akkor, ha a felhasználó megvásárolja a licencet.

A következő termékek – egyelőre csak angol nyelvű – demói tölthetők le Windows és Mac platformokra az Adobe oldaláról: After Effects CS5, Contribute CS5, Dreamweaver CS5, Fireworks CS5, Flash Professional CS5, Illustrator CS5, InCopy CS5, InDesign CS5, Photoshop Extended CS5, Premiere Pro CS5, Adobe Soundbooth CS5, illetve az új Flash Catalyst CS5. A csomagok közül a CS5 Design Premium, Master Collection, Production Premium és Web Premium tesztelhető. A letölthető fájlok mérete változó, de érdemes felkészülni gigabájt feletti adatforgalomra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények