A T-Online-tól igazol vezért az Albacomp

Május 1-jei hatállyal Pukler Gábor (32) lesz az Albacomp Zrt. vezérigazgatója – jelentette be ma a székesfehérvári PC-gyártó. A nemrég váratlanul leköszönt Laufer Tamás helyére kinevezett műszaki informatikus szakember több mint tíz éve tevékenykedik kereskedelmi területen. Szakmai karrierjét Siófokon kezdte, majd a székesfehérvári Alba Internet Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatta, ahol 1997-2003 között foglalkozott kiemelt távközlési és internetszolgáltatások értékesítésével, távközlési hálózatok tervezésével, kivitelezésével, valamint azok műszaki felügyeletével. 2003 júniusában csatlakozott a T-Online-hoz a direkt értékesítési osztály vezetőjeként, ahol később igazgatóhelyettesi, majd 2005 májusa óta az értékesítési vezérigazgató-helyettesi posztot töltötte be.

Az elmúlt időszak eredményeinek áttekintése után az Albacomp tulajdonosi köre meghatározta az elkövetkező időszakra vonatkozó stratégiai célokat és elvárásait, és ezzel egy időben felhatalmazta az igazgatóságot a végrehajtáshoz szükséges lépések megtételére. Az új stratégiai irányok sikerének érdekében az elkövetkező időszakban Albacomp Zrt. részben megújítja a cég menedzsmentjét is. Az új vezetőség összetételét és az új irányvonal részleteit sajtótájékoztató keretében hozzák majd nyilvánosságra – áll a cég közleményében.

Amint arról beszámoltunk, az elmúlt időszakban több vezető is távozott a cégtől. Tavaly novemberben Deme Csaba marketingvezetőre csapott le a Microsoft Magyarország, januárban Bölcsföldi László kiskereskedelmi és disztribúciós üzletág-igazgató igazolt az it-biztonsági megoldásokat fejlesztő VirusBuster Kft.-hoz, majd e hónapban Laufer Tamás jelentette be távozását.

Azóta történt

Előzmények