A Microsoft bemutatta az Exchange Server 2007 Service Pack 1-et

A Microsoft a hét elején bejelentette az Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1) szoftvercsomag megjelenését, s az előzetes program keretében hozzáférést biztosít a szoftverhez is. Az Exchange Server 2007 SP1 bővítésként tartalmaz egy támogatócsomagot a Windows Server 2008-hoz, támogatja az együttműködést a Microsoft Office Communications Server 2007-tel, ezen kívül továbbfejlesztett mobileszköz-kezeléssel és fejlett biztonságtechnológiával is rendelkezik.

Az Exchange Server 2007 SP1 olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek javítják a felhasználói élményt az Outlook Web Accessben, több lehetőséget biztosítanak az Exchange Server 2007 Management Console-ban, és továbbfejlesztett helyreállítási képességeket tesznek lehetővé a Standby Continuous Replication (folyamatos készenléti replikáció) megoldás révén. A technológiai előzetes keretében a Microsoft Developer Network és a TechNet mintegy egymillió előfizetője töltheti le a szolgáltatáscsomag béta-verzióját.

A Microsoft Exchange Serverért felelős vezérigazgatója, Terry Myerson annak tulajdonítja a vásárlók lelkes fogadtatását, hogy az Exchange Server 2007 átfogóan támogatja a társaságok kommunikációs és együttműködési igényeit. Mint elmondta, a Microsoft adatai szerint az Exchange Server elterjedtsége folyamatosan növekszik, az elmúlt év során ugyanis körülbelül ezer vállalat és több mint hárommillió ember tért át Lotus Notesról a Microsoft Exchange Serverre és a Microsoft Office SharePoint Serverre.

Az Exchange Server 2007 SP1 jellemzőinek teljes körű leírása az Exchange Server 2007 SP1 weboldalán lesz elérhető. Mind az Exchange Server 2007 SP1, mind pedig a Forefront Security for Exchange Server 2007 SP1 várhatóan 2007 negyedik negyedévében lesznek széles körben elérhetőek.

Azóta történt

Előzmények