A Hét Innovációja: iPodból vibrátor

Ha belegondolunk, hogy a mobiltelefonok megjelenése óta hány fárasztó poént kellett elviselnünk a rezgő hívásjelző és a szex összefüggéséről, be kell látnunk, hogy a következő termék megjelenése teljesen törvényszerű volt. Egy szexuális segédeszközöket forgalmazó brit webáruházban olyan kiegészítőt lehet vásárolni, amelynek segítségével a boldog iPod-tulajdonosok, khm... még boldogabb iPod-tulajdonosokká válhatnak!


Forrás: www.lovehoney.co.uk

 

Az iBuzz névre keresztelt eszköz az mp3-lejátszó fejhallgató-kimenetére csatlakozva az aktuálisan játszott zene ütemének megfelelően biztosítja a rezgéseket. A készülék, amellett, hogy egészen új távlatokat nyit a kreatív zenehallgatás fogalmának értelmezésében, teljes szexuális egyenjogúságot is megvalósít, ugyanis a cserélhető kiegészítőkkel férfiak és nők egyaránt használhatják az iBuzzt.

Annak ellenére, hogy a gyártó az elnevezésben, kialakításban és reklámban is az Apple sikertermékét szeretné meglovagolni, a készülék ugyanúgy működik bármely más médialejátszóval is. És természetesen a készítők gondoskodtak róla, hogy azok se maradjanak orgazmus nélkül, akiknek egyáltalán semmilyen lejátszójuk nincs – ők az iBuzz 7 beépített "dallama" közül választhatják ki a csúcskísérlethez legmegfelelőbbet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Süketel az Apple

    Kaliforniában bíróság elé citálják a vállalatot az iPod zenelejátszók halláskárosító potenciálja miatt. Károsultak még nincsenek.

  • How to Dismantle an iPod

    A U2 együttes és az Apple együttműködésének gyümölcse az újabb U2-dizájnú iPod-lejátszó – olcsóbban, mint az előző.

  • Zidane fejese – ahogy még sosem láttuk

    A vébédöntő negatív szenzációja teljesen feltüzelte a web kreatívjait. A vicces képekkel-videókkal sávszélt lehet rekeszteni.

Előzmények