Új hozzászólás Aktív témák

  • tévelygő

    aktív tag

    Kellemes ünnepeket kívánok!
    Elnézést,hogy közbevágok ! Leírom az én tapasztalatomat. Nem rég vettem xbox360-as gépet kinectel használtan 2 vezetéknélküli kontrolerrel, +6db játékkal 55000 forintért.
    Nekem is ez volt a dilemmám,hogy egy új xbox one vagy xbox360. Gyerekeknek ez az első konzol gépük eddig PC-n játszottak.
    Úgy gondoltam arra jó hogy kipróbálják a kinect-et és ha jobban bejön mint a PC-s game akkor később még lehet újítani. De ha nem akkor megy a dobozba vissza, esetleg ott porosodik a polcon mint többi technikai kütyü. Többek közt a játékok mennyisége is győzött, mivel 360-ra a korából kifolyólag több játék is van olcsóbban. Egy 4 és 11 éves gyereknek nem biztos hogy a legújabb játékra van szükségük. Ez csak az én véleményem, nem is ezért jöttem .

    Azt szeretném kérdezni,hogy eredeti xbox360-al van lehetőség a merevlemezre telepíteni a játékokat? Ha van ezt hogy lehet?
    250 GB tárhely van a gépben, talán az optikai meghajtót sem pörgetné annyit. Eddig csak információ foszlányokat találtam, azokat is inkább csipelt gépekre.

    [ Szerkesztve ]

    Sony RX 10

Új hozzászólás Aktív témák