Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz Buster17 #1795 üzenetére

    Nekem első napos vétel volt anno, utólag megbántam. Végigjátszottam egyszer, majd eladtam, amíg normális áron meg lehetett szabadulni tőle.

    Nagyon csilli-villi a világ, grafikát tekintve valóban remekre sikerült, de valahogy a játék összképe nekem nagyon harmatosra sikerült, pedig külön-külön a komponensekkel nem nagyon volt baj. Grafika tetszetős, helyszínek többsége jóra sikerült, ellenfelek sem rosszak, vannak minijátékok is, de nem sikerült egy ütős egyveleggé ezeket összegyúrni. Egy jó B kategóriás játék, de semmi több - semmi esetre sem az az AAA kategória, aminek beharangozták. (Egy másik topikban fejtettem ki nemrég a Doom4 kapcsán, hogy Carmack zseniális programozó, viszont nagyon hiányzik mellőle egy jó játékdesigner, amilyen anno a Wolf3D/Doom időszakban John Romero volt.)

    Én az autós játékokat nem szeretem, így a vezetős részek, meg az autóversenyek nekem nem tetszettek, inkább zavart a vezetgetés meg az autós csaták erőltetése.

    A legnagyobb negatívum a játékban a fizika hiánya: egy poharat nem tudsz lelökni az asztalról, vagy szétlőni valamit; ettől teljesen halott lesz a környezet.

    Összességében nálam közepes értékelést kapott anno.

    Arra már nem pontosan emlékszem, hogy mutatta-e, hogy merre kell menni, de azt hiszem, hogy mutatta.

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák