- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Nyugi fiúk, minden ki fog derülni.
(#4402) mrbig25 : nekem 2 hét alatt érkezett meg, a számlát nov.03.-án állította ki, akkor kapta meg az utalásomat.
Így kalkulálj. -
jones965
Modder
közben felpattant a csomag.
Valami még zörög az aljában, de már lusta vagyok kivenni...
-
mrbig25
őstag
válasz jones965 #4411 üzenetére
SFX táp + mini-ITX méretű háznak köszönhetően beértem 2x10m harisnyával, de a csodás forint árfolyam miatt már az se olcsó...ettől eltekintve, ha €-ban nézzük az árakat, akkor egyáltalán nem drága. Pláne, ha nézzük a minőséget, amit cserében kapunk.
Más:
Azon gondolkodtam, hogy festés helyett carbonfóliával bélelem ki a házamat. Szerintetek jól nézne ki? Vagy inkább festés + néhány helyre fólia?
Láttam már pár modot, ahol egyes részek fóliázva vannak, de nem tudom, hogy milyen lenne, ha a teljes házbelső fóliázva lenne......
-
Atke
senior tag
Egy kis házban is el lehet rendezni a kábeleket
(gondoltam legyen valami téma -
Atke
senior tag
válasz fenergie84 #4419 üzenetére
talált kép...
de nem hiszem, raktam most össze egy hasonló kaliberű gépet, 4 vinyóval (volt vagy 150 gb az össz tárhely) és nem volt velük probléma, egy is úgy zúg mint a négy -
Atke
senior tag
válasz fenergie84 #4421 üzenetére
Én a himuron gondolkozom, csak most még van két 2,5-es 7200 seagetem azok homemade tartóban vannak (fémház kétoldalú ragasztóval) Így nincs hangjuk, de ezeknek nem akarok venni házat, inkább eladom és SSD lesz akkor a többi mehet himuróba
-
Atke
senior tag
válasz fenergie84 #4423 üzenetére
Nekem már folyamatban van a Stacker, csak nincs időm rá, pedig szinte minden anyag meg van hozzá :S
-
zolee5016
őstag
Én már a 7-edik (ssd)meghajtó helyét alakitom.Csak az atx hosszabitó meg 3 rács hiányzik hozzá!Egy kicsit extrém megoldáshoz nyultam kábelezés ügybe!Söt még a rezgést is könnyebb volt megoldani hdd-k nál
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
jones965
Modder
Ja hogy Te nézegeted az albumot.
Akkor itt a tegnap esti és a mai munkám.
A front panel világításának kialakítása.Azt hiszem, a kíváncsi szemek elől most már zárttá teszem a webalbumot, míg kész nem leszek.
-
tomyoy
senior tag
Találtam egy nagyon jó kis pdf-et, ATX specifikáció, benne van minden fontos méret.
szerk: ITX
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
tomyoy
senior tag
válasz ZetorGumi #4441 üzenetére
Akkor remélem ez is hasznodra válik. ezt a doksit már régóta keresem, a I/O panel-alaplap helyzete miatt.
Aki tud metrikus rajzot erről az ne linkelje, mert ezt 2.5 óra volt megcsinálni és egy világ omlana össze bennem.
eddig jutottam
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
djcsefa
tag
válasz jones965 #4432 üzenetére
Úgy láttom rendesen odafigyeltél annnno 'technika'-órán!! Ügyes- ügyes!!!!
:i7 8700k -Asus Maximus X hero-Corsair dominator platinum 16Gb ddr4 2400Mhz EVGA Hydro copper-GTX1080ti-Ocz revodrive 3 x2+ 1x Samsung 850 evo 500gb - EVGA 80+ gold 750ws táp - Corsair 800D ház+ 2L víz :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest