- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Japánt bírjátok?
-
mg105
senior tag
Gigabyte X58A-OC. tetszetős!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Új játék [link]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #2205 üzenetére
Hát, ez sem teljesen egyedi, mert némileg DFI stílusa van a (talán UV) narancs szín miatt, amúgy tetszetős.
R2G-t lecserélni R3G-re... megoldottam volna a kék-fehér RAM-slotok problémáját egy kis festékkel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #2208 üzenetére
Az már nem menő, hogy BIOS-ban, UEFI-ben piszkáljuk a dolgokat, neeeem, telefonról...
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #2210 üzenetére
Olyasmi takaróelem, ami jonesnak is voltak/van a VGA-ján nem kivitelezhető?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Áh, francba a természetes fénnyel, nem tudok várni az összeszereléssel reggelig.
szerk.: Asusra gondoltam is, de elég kicsi arra az esély, hogy valakivel cserélni tudjak.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #2212 üzenetére
Talán az Asus DirectCU-s és az MSI Twin Frozr-s megoldások lehetnének alternatívák...
szerk: Hát, meghirdetni nem kerül semmibe, aztán hátha lesz valami. Szerencsés üzletek összejöhetnek, jó példa a tápod.
szerk2: Tényleg, az a csoda Sapphire táp tényleg egy-az-egyben Enermax, csak Sapphire címkével és ugyanolyan rém csendes?
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz #19617792 #2214 üzenetére
"Főbb jellemzők:
- 83-88% közötti hatékonyság
- Ugyanaz, mint a Sapphire PurePSU 625W.
- Kívül-belül 99%-ban egyezik az Enermax Modu82+ 625W táppal, egyedül a venti más
- 4db erős fehér leddel megvilágított Enermax venti, szintén extra halk
- 3 részre osztott 12V-os ág
- Moduláris kábelezés"forrás: Enermax tápok topikja 1. hsz.
Hangjáról majd holnap.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cthulhu Dawn #2216 üzenetére
Nem rossz. D14-es hová tűnt? Talán ha el akarod adni, keress meg!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Tothgera30 #2217 üzenetére
Itt van az .
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cthulhu Dawn #2218 üzenetére
Ah, lehet nekem is ilyen kerül a Minibe, vagy a C .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
jones965
Modder
Válasz az ide vonatkozó hsz-hez.
Korábban már azt hiszem írtam, hogy a gép megfelelő fotózással, valamint egy kicsi módosítással felkerülhet az oldalra. Ez lehet ps utómunka is.
A kábelharisnyázás nem feltétel az oldalra való felkerüléshez- de ez ki is van írva a szabályzatba- de a kábelmenedzsment igen. Amennyiben ettől nem tudod jobban elrejteni, akkor próbáld meg olyan szögből fotózni, ahol ez nem annyira dominál.
Részemről nyitott vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
jones965
Modder
válasz Cthulhu Dawn #2221 üzenetére
Már neveztem...
-
-
törölt tag
Áhh, dehogy, ez egy elterelő hadművelet. Világnak kiáltjuk a tervünket, aztán gondolják, hogy ba'meg ekkora hülyéket, elmondták mire készülnek, így csak röhögnek rajtunk, mi meg szépen levajazzuk a dolgokat, aztán csak lesnek. Vagy ha beszaribbak és készülnek ránk, akkor bevetjük a B tervet, ami még nincs.
-
aero.
veterán
Olyan egyforma az arcképetek, nem tudom már ki ír mit.
-
mg105
senior tag
-
ittakary
nagyúr
Guglin turkálok, erre mire bukkanok
5. találat, ha jól emlékszem ebben a topikban látott napvilágot először És szerintem jól emlékszem mert csorgott a nyálam
-
Atke
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest