- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Van egy olyan érzésem nekem is... sajna...
(#2151) GabN73
Az a kép ami itt is linkelve lett, az nem igazi.. Ez már tuti. Azok az adatok láthatóak a Reventón oldalán, ami a murderbox kijelzőin is. A reventónban, nem i7-es 975 van, meg sli.... minek írkálna ilyet ki....
És az első ilyen képnél meg is kérdezi a srác: hogy lehetne ílyen módon monitorozni a gépet, és a kijelző adatai kivetíteni!Viszont van benne HUD.. az elejében: na ez nem semmi: [link]
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
Na igen! Gondolom a Lamborgini Reventón műszerfala is tartalmazza ezt a kijelzőt. De hogy csinálta meg a srác? Nem hiszem, hogy egy eredeti Lambo kijelző lenne a gépében!
Engem is nagyon érdekelne ez a technika, egyelőre a fentebb említett oldalt találtam én is csak. (Planar)Jó lenne többet megtudni arról, hogy oldotta meg a srác a dolgot.. Egyáltalán van köze a számítógéphez, vagy ez a része egy teljesen külön álló kijelző....
Megérdemelne egy kis jutalmat, mert nagyon szépen megcsinálta az egész gépet!
Bogyorisz
-
Cthulhu Dawn
őstag
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
jones965
Modder
válasz albert8 #2155 üzenetére
Nem összegyűjtött, hanem ismét kiírt egy versenyt, a gépépítők- átalakítók számára.
Nem semmi a díjazás sem.
2 x First Place Winners ( 1 for each category )1. Any full tower available from Cooler Master
2. Cooler Master Silent Pro Gold 1200W
3. Cooler Master V10
4. 3 x Cooler Master XtraFlo
5. AMD or PowerColor Radeon HD 6970
6. Choiix Power Fort 10Whrs
7. CM Storm SF-19 Strike Force
8. GIGABYTE GA-P67A-UD3P
9. Kingston HyperX Genesis Special Edition Grey
4G memory
10. Kingston SSDNow V+100 64G
11. THQ Homefront FPS game -
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #2156 üzenetére
Látom ez a tank D14 ismét befigyel. Tényleg ennyire jó ez a hűtő?
-
jones965
Modder
Erről a gépről ebben a formában az utolsó publikus fotók.
A következő már az új építésről fog szólni. -
S*Tom*
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #2156 üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
Na ja, én is azért adtam el róla mindkettőt még októberben. 4. hónapja, hogy az új ventilátorokat megrendeltem engusztól, ami azóta se érkezett meg, szóval már csak hetek kérdése, hogy előálljak valamivel .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
aero.
veterán
válasz Cthulhu Dawn #2168 üzenetére
Milyet is rendeltél?
-
djcsefa
tag
válasz lalimano #2165 üzenetére
ez ááám a "csudagép"!!! És h villágít??? ......ez tényleg 1 szponzorált gép volt??
:i7 8700k -Asus Maximus X hero-Corsair dominator platinum 16Gb ddr4 2400Mhz EVGA Hydro copper-GTX1080ti-Ocz revodrive 3 x2+ 1x Samsung 850 evo 500gb - EVGA 80+ gold 750ws táp - Corsair 800D ház+ 2L víz :D
-
lalimano
tag
Csúnya? Miért?
(#2167) jones965:
A gép áráról nem esett szó, se arról hogy szponzorálták-e (vagy csak én nem találtam?)
Egyébként a te géped is nagyon durvaKeresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
GabN73
addikt
a kifúrt szegecseket ugye újra lehet szegecselni? Illetve csavarral / szegeccsel esztétikusabb visszatenni ?
-
Gerisz
addikt
válasz Cthulhu Dawn #2168 üzenetére
De csak olyan megy rá ami 12-es felfogatással rendelkezik, 14-es nem. Én vettem 2 Air-penetrator-t rá, hogy milyen jó lesz és csak oda tudom tenni, de rögzíteni nem rendesen a hozzáadott felfogatókkal.
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
NZXT toldót kapott már szét vki? A pcie-es toldót szeretném szétszedni, de kicsit megakadtam vele...
Gorneck#1239
-
albert8
veterán
Na ez egy igéretes darab[link]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Tothgera30
Ármester
Úgy néz ki újra alakul a gépem, lassan képek várhatóak...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
albert8
veterán
válasz Tothgera30 #2180 üzenetére
Na erre kiváncsi leszek
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Cthulhu Dawn
őstag
Végre moduláris vagyok:[link]
Sapphire táp, durva 17 k-be került, de ha az eredeti nevét írom, tehát Enermax Modu82+ 625W akkor máris 40 000-es e-penisem nő .
-
sp@rtan
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #2192 üzenetére
Végül melyik boltban sikerült venned?
-
zuchy
őstag
válasz jones965 #2191 üzenetére
Ez különös, mert amiket én tervezgettem, még a BGS hatása után, azokat látom itt-ott a radikálmodon. (Rajzon vannak, még ősszel csináltam) Persze nem mindent, de pajszer modjában a leírtak, és a kézzelfogható dolgok között van, ami hasonló. Pl a kinyíló ajtót is kitaláltam, ugyanaz a felfele nyíló megoldás, de azt ezen a házon belső átalakítás nélkül sajnos nem tudom megcsinálni. De én elektromos hajtást is gondoltam neki. Egyszer mindenképp meg akarom csinálni.
Most a külsőre szeretnék rámenni, persze a belső is kapna továbbfejlesztést. Aztán majd mondogatják, hogy másolni könnyű, szar koppintás.
Nem jó érzés, de persze az jó, hogy sok remek munka születik.
De nekem ez a tervezett meló még odébb van. Jó lenne olyat alkotni, amit még senki nem csinált előtte és közben más fejéből se pattan ki. Folyamatosan kell tervezgetni, agyalni a különböző design-okon. Félreértés ne essék, nem tolakodni akartam ezzel a hsz-el.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
Tothgera30
Ármester
válasz albert8 #2181 üzenetére
Áh, nem lesz nagy durranás, még a ház sincs nálam, remélem D1rect hamar postára adja !
#2192 Cthulhu Dawn: Gratulálok, de azért még az Sapphire, már csak a világítós ventije miatt is . Amúgy ki nem állhatom a világítós ventiket, remélem kidobod belőle .
D1Rect: Kérlek add postára ha lesz lehetőséged és matekozd ki a költségeket .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
sp@rtan
senior tag
válasz Tothgera30 #2195 üzenetére
Szerintem nem világít a ventijemod: de, világít. nem megy ez nekem. de legalább fehér ledek, azok meg faszák [link]
Az A-Data Horusnak viszont igen, pedig az egy jó táp volna...
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz sp@rtan #2193 üzenetére
Az egyetlen üzletben ahol kapni lehet (electrobox).
Tothgera30:A venti is Enermax benne .
Jó lenne összedobni a gépet véglegesen, de mivel sata kábeleket nem akarom régivel harisnyázni, mdpc-sre pedig sokallom a 15 k-t így nem tudom mikor lesz végleges összeállítás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest