Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Lenry #22342 üzenetére

    Hali!

    Megvan a 4,7 gigás ISO, meg ki is írom, ez nem gond, csak nem akad-e meg telepítés közben. Mint írtam a butitottat ki tudtam próbálni, de azóta kölcsönadtam azt a vinyóm ami pont ilyen tesztekre van fenntartva, nem kérhetek valakitől kölcsön egy vinyót, amiről legatterolok mindent, aztán meg ha megakad akkor visszadom egy félig telepített használhatattlan vista-val :DDD . Ráadásul, ledöntött az influenza :W egy hétig gibbadhatok itthon, gondoltam csinálok egy saját vista install-t, integrált sp1-el, meg ami minden alap progit felrak magától, ne kelljen külön telepítgeni őket. Így meg biztos meghaladja a 4 gigát, kétrétegű lemezre megy az tuti, meg saját progit kell írnom, ami a regisztrálásokat elvégzi.

    Ezért vagyok pipa(nem tudom kipróbálni a telepítőt vinyó hiányában), mert ha felmegy akkor oké, nekiállok a progiírásnak, de ha nem akkor feleslegesen nincs kedvem agyalgatni.... :((

    Fire.

    UI: A vlite online helpjében nem találtam UDF-re való utalást, de körülnézek a neten....

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák