Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz zolee001 #83683 üzenetére

    "Vannak akiknek megfelel a megvásárolt gyárilag kiszerelt konfig mert sima átlagos felhasználók és nekik az a lényeg,hogy müködik"

    Elméletben ez jól hangzik, hiszen amíg nem tudják miből maradnak ki nem érzik a különbséget. Sima átlagos felhasználók adblocker nélkül neteznek lényeg működik alapon. Sima átlagos felhasználók nem érzékelik vagy beletőrödve elfogadják valami bloatware tekeri a procit lényeg működik. Sima átlagos felhasználó csak leemelt egy laptopot a polcról és nem tudja a 32 eMMC miatt valószínűleg elvérzik az első build frissítéskor nem érdekli marad úgy lényeg működik. Sorolhatnám...

    Gyakorlatban én elszomorodom amikor ismerősök kérdezik a gyerek karácsonyi konfigjára nézzek rá rendelés előtt és látom a 60 ezres VGA és CPU mellé spórolásként beraktak bottleneck HDD-t és filléres tápegységet a legolcsóbb sufni házzal, lényeg működik.

    Sima átlagos felhasználók akik engem Bill Gates-nek néznek amikor berakok egy SSD-t, lepucolom a bloatware-t és felteszek egy reklámszűrőt és csodálkoznak így is lehet netezni, megtáltosodott a gép és csendesebb. Amíg nem tudta ezt nem zavarta a szűk keresztmetszet HDD és beletörődött a bloatware-be, ugráló reklámokba. Másik véglet aki buzgón olvassa a Vérpistike Guide-ot 2011-ből és három registry tweakeres letiltott update, pagefile, superfetch, torrentes Gyalu Editiont használ, hiba esetén természetesen kiabálva szar a Windows.

    Senkit nem kioktatni akarok, de 2018-ban rendszernek az SSD tényleg szinte kötelező! Pontosabban mielőtt az érzékenyek kikérik maguknak, erősen ajánlott HDD helyett. Minden említett "rohanó világban pár percet se tudnak várni az emberek, lényeg működik a gép, a Trabant is elvisz A-ból B-be és a zsíroskenyér is jó vacsora" filozófiától függetlenül, ami mind igaz csak van jobb lehetőség és ha van jobb miért ne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák