Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz pc360 #80546 üzenetére

    "Bár ha jól szól, akkor mindegy. Vagy pedig azt telepítette a Win is, és épp ugyanolyan jól szól."

    Ez a valótlan, ugyanis a generic driver sose szól úgy, mint a gyári ASIO kiterjesztéses. Sarkított példa: virtuális 7.1 headset generic driverrel csak stereo mindenféle effekt nélkül.

    Nem kell relativizálni az MS hibáit szerintem, meg miafaszozni. Ha idegesítenek a kérdezők akkor inkább menj el pihenni...

    A megosztással nincs baj, de azzal nyílt az egész téma, te számodra is olvasható volt, hogy próbálta. Valamint te is le tudod tölteni, és bele tudsz olvasni az inf-be, bár az mélyebb ismereteket igényel.

    Ez az USBAudio dolog meg pont olyan amit tervezetten elrontottak és egyáltalán nem filléres probléma, sőt kifejezetten a minél drágább cuccokat érinti hátrányosan.
    Igazából nem is értem miért kell eltörni 2014-2015-ös drivereket, mikor VGA fronton még ilyen GeForce FX Vista RC WDDM1.0 drivere felmegy.

    @Kékes

    Ennek a driverét tehetted fel amúgy.

    És bizony az Audiotrak-os driver kifejezetten a Win10-re van "hackelve", a saját drivere a cuccodnak meg olyan Vista-8.1 driver ami ment a korai 10 verziókon is.
    Mázlid van hogy ez így megy, a C-mediás cuccoknál nekem nem sikerült megoldani a fórumozó problémáját, hiábaa volt azzal a chippel hasonlóan új driver másik gyártónál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák