Új hozzászólás Aktív témák

  • Xelo5

    csendes tag

    Megnéztem havernál ezt a windows 10 ez egy káosz nem rosszabb nem találtam semmit a szokott helyén a startmenü használhatatlan én nem tudom mért nem tudok belehúzni programokat, a cmd-s alkalmazásaim meg akadnak bejön és vége se tovább.
    Mindíg mindent megkérdez de a legrosszabb mikor jelszót akartam módosítan a régit 7x kérte el egymás után és persze windows 10ből ezt nem lehet modosítani menjel el a hotmailba, erre azért vólt szükség mert nem tartom valószínünek hogy ezt bárki megjegyezné : q5m6u0y4d5t6l02 ugye? beirni se egyszerü.
    Startup mappa amibe bele pakolhatom az autómatikus indítást de már a regisriben se találom de nem adom föl meg kell lennilye.
    Multimédiás billentyűzetem van valaki árúlja el nekem mert már a falra mászom hogy tudom modosítani a média lejátszó gombot úgy hogy azt a progit hozza be amit én szeretnék mert ez a windosos borzadály baromira nem tudom kezelni és már kitéptem a hajam windows server 2003-at használok és ha tényleg ez a jővő akkor én elmegyek a hegyekbe és barlang lakó leszek remeteként fogom leélni az életem. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Én még mindig a frissítés DX12-re várom W7-re ha kell fizetek is érte az MS-nek egy win10-árát! ☺

Új hozzászólás Aktív témák