Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    Egy kis tapasztalat:

    Eddig háromszor raktam fel a 10074-et. Elsőre hibás volt a hang, állandóan elment, átváltott, stb. Másodikra MS fiókkal telepítettem, ami így telepítés közben újraindította a gépet, majd megint kérte az adataimat. Utána helyi fiókként működött, de az MS fiók jelszavát kérte. A Settings csempéje semmit sem csinált, a BT beállításaira meg registry hibát írt. Az explorer.exe állandóan összeborult. Harmadikra minden jó volt, az 5.1 továbbra sem működött, de a 7.1 már igen, volt mély is.
    Elindítottam a frissítés letöltését (10122), 3 óra alatt eljutott 45%-ig, majd fagyizott, újraindítás után elölről kezdte. Ma pillanatok alatt leszedte majd telepítette, nem volt gond. A telepítőnek is úgy kéne kinéznie, mint ahogy frissít (szerintem).

    Na, az új buildben már jó az 5.1, de csak oldalsó párokat enged beállítani, a hátsók nincsenek meg :D Már majdnem jó lett, oly közel vagyunk, de mégsem...
    Az Edge már sokkal stabilabban működik, egyszer-egyszer üres oldalt jelenít meg betöltés helyett, de ezt leszámítva szerintem nagyon jól működik.
    A tálcán is elég egy kattintás.
    Driverek terén egyre jobb a helyzet, már a nyomtatót is rögtön kezeli, 8 alatt kellett a hivatalos program hozzá. A hang is megy.

    Nekem eddig tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák