Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz daimonion #20338 üzenetére

    Akinek nem müködik annak tanácsolnám, hogy tiszta telepítés semmi buhera tweak és egyéb mahináció nélkül az összes feltelepített frissítés után probálkozzon.

    A naptár szinkronizációs gagyiságot az alapértelmezett frissítési beállítás okozta, legalábbis nálam. Alapból "Fiók használat alapján" volt a beállítás, és abban a módban nem igazán vándoroltak az adatok. Amint átállítottam "Elemek érkezésekor"-ra máris helyreállt a rend. Persze az nem tudom miért és hol lenne logikus, hogy ezt a frissítési módot a naptárhoz is hozzá kell kötni, amit ráadásul csak az email fiók beállításainál, a gyári levelező programban lehet megtalálni. Ezek, az ilyen bosszantó apró tök logikátlan baromságok amiket sose fogok tudni megérteni, hogy miért úgy találták ki.
    Gondolom aki folyamatosan használja a MS fiókhoz tartozó outlook vagy hotmail email fiókot, annál a fiók használat alapján egy idő után gyakrabban, vagy folyamatosan szinkronizál, de mivel én egyáltalán nem használom az outlook email címem, így annak a szinkronizálása az alapértelmezett beállítás alapján szinte csak manuálisan történt.

Új hozzászólás Aktív témák