Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Szirtimorc #140257 üzenetére

    Én is. Amit lehet nem írtam korábban, hogy maga az indulás és leállás is gáz.

    Egy kis infó még hogy külön erősítő plusz hangfalam van és úgy 15éve soha egyetlen probléma nem volt egyik géppel sem, 3generáción keresztül, három különböző géppel és két különböző hangkártyával.

    Amikor bekapcsolom az erősítőt és sorba utána mindent, addig a hálózat különféle zajait adja vissza. Ez véleményem szerint normális működés. Ha a szomszéd flexel, nagyjából azt is hallani a hangfalba, amíg nem kap audiojelet. Az összes jól működő gép bekapcsoláskor amint elér abba a fázisba hogy a hangkártya aktivizálódjon, egy halk és lágy puffanás, mint amikor puffog valaki, onnantól a hálózati zaj megszűnik és síri csend. Leállásnál fordítva, ahogy kikapcsol a gép és ezáltal a hangkártya, visszatér a "rendes" hálózati zaj.

    Ez most is így lenne csak a lágy puffanás helyett több erős pattanás vagy kattanás/csattanás, és ahogy dolgozik a gép, kb. abba a ritmusba serceg pattog a hangfal. Kikapcsoláskor is többször pattan. A hálózati zaj hangereje és intenzitása kb. fele annak amit a PC csinál de inkább a 4ede 3ada.

    A driver nem tudom, emlékeim szerint CD-ről ment a gyári. De ugyanúgy volt rakva az összes korábbi kártya, nem is emlékszek rá hogy frissítettem volna még külön és most se látom át mitől javulna meg. Az alaplapi is csinálja kisebb mértékben. Kettő egyszerre nem lehet rossz.

    Játék alatt frankón szól a VGA coil is ahogy váltakozik a képkockasebesség.

    Közben néztem a földhurkot, ez tuti nem az. Teljesen ki húzok mindent a konnektorból és ugyanúgy csinálja szünetmentes üzemben is. A másik hogy ha jól értelmezem az egy folyamatos 50Hz búgás és ilyen helyzetben rázhatnak a fém részek és/vagy szikrázhatnak a csatlakozók ki/be dugdosáskor. Én ilyet nem tapasztaltam, volt dugdosás, tapizás, semmi.

    Csak ez a qrva sistergés, ropogás.

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák