Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    válasz t72killer #12460 üzenetére

    "Ez így azért meredek, válogatsz köztük, vagy alapból egyet se engedsz a gépre"

    Többször is adtam már esélyt és automatikusra állítottam a frissítést X-Y rendszeren, de azt tapasztaltam hogy a frissítés után a rendszer lassabb lesz, bekavar bizonyos programoknak.

    Pl.: Legutóbb Windows Server 2012 R2-n úgy voltam vele hogy ráengedem a frissítést... hát úgy ahogy van elk*rta a Bitlocker szolgáltatást és a titkosított HDD-ket nem lehetett feloldani. Hiába tettem újra a szolgáltatást onnantól nem volt hajlandó működni. Hyper-V-ben pedig nem indultak el automatikusan a gépek, mert nullázta a beállításokat. Azt megoldottam gyorsan, de az egész szervert kellett újratelepíteni hogy ismét működésre bírjam a BitLockert.

    Win7-nél meg eltüntette a rendszerikonokat, tehát csak olyan ikonok látszottak amiknek az alapértelmezése nem rendszeralkalmazás volt. Ugyan ez nem befolyásolta a működést, de roppant zavaró volt. Win8.1-nél meg olyan látványos lassulást okozott, hogy a hajam téptem.

    Ami érdekes hogy ha telepítőbe integrálom a frissítéseket és úgy húzom újra friss telepítésként akkor teljesen jól működik mindig minden. Csak ha menet közben frissíti magát a rendszer akkor szoktak bajok lenni.

    [ Szerkesztve ]

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák