-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Win8.1-es oprendszer egy Asus Transformers T100-as érintőkijelzős tablet/notin.
Az a problémám a géppel, h ugye a tálcán kint van a felhasználó dokumentumai mappa, de ha meg akarjuk nyitni, akkor hiába bökünk rá, nem nyitja meg, hanem pár másodperces szünet után ledob az asztalra, eltűnik a többi ikon (böngésző, más programok gyors indító ikonja) egy pillanatra csak üres asztal és tálca látható. Aztán az asztal/tálca visszajön, de ugye a dokumentumok az nem nyílik meg.Ha a dokumentumok mappát az asztalon nyitom meg, akkor megnyílik.
De ha jobb egérgombbal kattintok rá, akkor a helyi menü már nem jön elő, ismét ledob az asztalra.
Szóval ez valami ismert hiba?
Nem találkoztam még ilyennel.
Még olyat is észrevettem, h a felhasználó például a letöltések között akar valamit átmásolni valahová, és ugye a jobb egér gombbal a helyi menüben jelölné ki a másolást, de ott sem jön be a helyi menü, hanem kirak az asztalra ahogy fent már leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest