Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz zack #3266 üzenetére

    Szoktam nyomni fps-t neten is, és a szuper milliós géppel nyomolú srácok odáig vannak, hogy nekik minden gémer, én meg az 50k-s konfiggal szerver elsőként végzek általában mindenhol. ;] Lásd cod4, meg annó css is volt. De mára már meguntam őket. Haver nagy gémer buzi, mindene gamer, a pad, az egerek, a füles minden, éjjel nappal nyomják és simán alázom őket. Pedig ők 20x-or többet játszanak mint én, és annyival is többet költenek gépre. :D Szóval az hogy egy nyomorék egér 30k, vagy 1k nem az határozza meg hogy gémer vagy. Esetleg egy kis penis növelő dolog. :DDD Az meg hogy egy 30k-s egérrel laggolnak a játékok, az meg fail, minden féle szempontból. :DD
    Oké, biztos nagyobb DPI-t tudsz belőni, a G hatásról ne is beszéljünk. De ha annyira jók lennének azok az egerek, akkor miért lehet 1k, 6k-s egerekkel ugyan olyan jól játszani?
    Ez lenne itt a kérdés.

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák