Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz morzsa #16343 üzenetére

    Eredeti/érintetlen telepítőmédia kell és ez alapján járj el.
    Bár le van írva, de 4 dologra külön felhívnám a figyelmed
    1. Tuning ne legyen
    2. Csak az a HDD legyen csatlakoztatva az alaplaphoz, amire telepíteni szeretnél
    3. A leírásban szereplő parancssoros partícionálási módszer mindent letakarít az érintett HDD-ről
    4. Chipset és INF drivereket el kell felejteni.

    atirag
    Akkor hozza létre a W7, ha olyan alkalmazást telepítettél, ami nem kompatibilis az UAC-al (nem kér külön engedélyt, nem olyan módon van megírva a kód, stb), viszont olyan fájlműveleteket végezne, olyan mappákba írna, amihez amúgy nincs joga. Ilyenkor a W7 létrehozza ezeket a virtuális mappákat/fájlokat, hogy a progi tudjon működni és ne úgy induljon(majd lépjen ki), hogy kiírja, hogy pl "xyz mappát nem tudom írni"...

    "...és hiába töröltem le simán a program files-ból..."
    Ha ezen azt érted, hogy simán letörölted, nem pedig uninstalláltad az adott alkalmazást, akkor az oka lehet, hogy a virtual store-ban megmaradtak a fájlok/mappák.

    dodopek
    Feltételezve, hogy nem net szolgáltató hiba, nem hálózati eszköz vagy driver okozza, akkor tipikusan a védelmi programok hálózatkezelése szokta okozni, mert a távsegítség és egyéb is hálózatként van jelen és gyakran korlátozott/nem megbízható stb kategóriákba sorolják. Szóval a próba erejéig tiltsd le a tűzfalat avagy a komplett védelmet, ha úgy minden oké, akkor természetesen kapcsolj mindent vissza és az adott védelmi progi beállításiban kell zsonglőrködni.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák