Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    válasz Phvhun #9880 üzenetére

    Semmi bajunk veled. Amin csodálkozok, hogy amit hosszasan magyarázol, az egy évek óta működő értékesítés növelő taktika, hogy ne menjünk messzire így működik az ebay, amazon stb...
    Örülök, hogy rájöttél, lehet hatékonyabban is webáruházazni, de azért nem kell agyon sírni örömödben a zsebkendőt, hogy feltaláltad végre a spanyolviaszt. Ha pedig nem lelkesedünk együtt veled magas hőfokon a frissen feltalált spanyol viaszért, akkor lehet nem bennünk van a hiba.
    Én személy szerint a CMS-eket sem kedvelem, eleve nem hiszem, hogy bármilyen ide-oda kattintgatok és minden jó lesz, sőt ez COS, ez még annál is jobb, annál is kevesebb kattintással tudni fogja sokkal jobban azt amit a CMS - esetből bármi jó kisülne.

    Nyugodtan csináld, az én ismerősöm meg mostanában éppen a ModX-re van rákattanva, mert az már szinte nem is CMS, hanem valami hipi-szupi CMS-szerű, de annál sokkal jobb izé. A világmegváltó ötletek jönnek mennek, lehet a szent grált keresni. Én személy szerint a saját kezűleg, MVC frameworkökkel összerakott dolgokban hiszek.

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák