Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    válasz trisztan94 #8859 üzenetére

    Ezeket elolvastam, értem. Van benne markdown, hűha. Minden normális szerver oldali keretrendszerben tudsz markdown-t, vagy zen coding-ot használni, ha olyanod van, ahogy a filtereket, route-okat is kedvedre állítgathatod. Ismét megkérdezem :D és akkor a Jekyll-nek mi az előnye?
    Ne mondd már, hogy nem tudsz egy statikus blog oldalt magadnak összedobni. Ha pedig szeretsz szövegszerkesztőszerűen html-t létrehozni, arra is megvannak ezer éve az eszközök.

    Ezek alapján amit leírtál éppen semmi olyan újdonságot nem látok benne, ami alapján egy percet is rászánnék az életemből, de nyilván nem vagyunk egyformák.
    Bevallottan nem vagyok CMS párti, de most őszintén blogoláshoz 5 perc alatt feldobnék egy Wordpress-t valami ingyenes, vagy évi 1-2K-ba kerülő oldalra, netán létrehoznék magamnak egy új blogot az indablog-on vagy bármilyen oldalon.

    Semmi bajom az útkeresésekkel, kísérletezésekkel (én is ezt teszem folyamatosan, ezért is érdeklődtem, hogy ez hátha valami újdonságként ható okosság lenne), de akkor miért nem lehet azt válaszolni, hogy figyelj itt a nyár, sehol semmi meló, valamivel agyon kell csapni az időt.

    [ Szerkesztve ]

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák