Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz gergo5991 #14904 üzenetére

    A világért sem szeretném elrontani a győzelmedet, mert tényleg egy bekezdéssel padlóra küldtél mindenkit, de szerintem a Wordpress nem számít egyedi rendszernek. Márpedig ő ezt írta:

    "Anélkül, hogy belemennénk a részletekbe, nagyjából milyen nagyságrendű költségekre számíthatok ha egy egyedi rendszert akarok építtetni (egyszerű, gyors, flash-mentes, mobilra is optimalizált)?"

    Egyébként bírom ezeket a fél óra alatt összehozom dolgokat. Az ilyen hozzáállással születnek az ilyen oldalak: [link]. Csak 38.100 Ft, nem kérdez sokat, igaz ugyan, hogy én 4-es Pagespeed Insights értéket még életemben nem láttam eddig, de meg lehet ennyiből is oldani... Az, hogy felteszel egy CMS-t egy tárhelyre, rátöltesz egy template-et, beleöntöd a "tartalmat" még nem jelenti azt, hogy készen van az oldal. Mondom ezt úgy, hogy a szerteágazó "mindenes ITs" munkaköröm miatt sajnos csak "felszínesen" ismerem a HTML, CSS, php, java, seo, stb. dolgokat. Aki full-time ezt tolja, annak a szemében én is valószínűleg kókler vagyok.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák