Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    válasz Zlcsi #13861 üzenetére

    Ja, hát a tapasztalatok részemről nagyon nem jók, bármilyen ecommerce cuccal sem. Azt látom, hogy gyakran még a fizetős pluginek is szarok, az ingyenesekről meg jobb nem is beszélni.

    Nem véletlen a mondás, hogy nincs ingyen ebéd. Az általam használt, tesztelt Woccommerce, OpenCart, NopCommerce hármasból magasan a NopCommerce a legjobb alapból. Hangsúlyozom alapból, azaz alapból kb. a másfél-kétszeresét tudja, mint a többiek. Ennek megfelelően egy böszme nagy állat rendszer, még felparaméterezni sem kis munka az első elinduláshoz. Utána viszont a pluginek már ehhez is pont olyan minőségűek, mint a többi ecommerce rendszerhez, vagyis szarok.

    Eh, nekem még olyan tapasztalatom is van, hogy indiaiakkal fejlesztettem extra plugineket. Na ilyenbe sose menjetek bele, mert az indiaiak bármit elvállalnak szaré-hugyé, de rohadtul nem értenek hozzá, és kb. sosem készül el. Vagy ha el is készül, akkor mondjuk amire nem akartál magadtól tízegynéhány fejlesztői munkaórát szánni, azt ők lefejlesztik mondjuk fél év alatt, miközben te teszteled le helyettük, küldözgeted a képernyő mentéseket a hibákról, és végül majdnem ugyanannyi munkát beleteszel, mintha megírtad volna pár nap alatt.

    Szóval ha az ember komolyan, és nagyban gondolkozik, egyedi igényekkel, akkor az egyéni fejlesztésű webshopnak nincs alternatívája, ami meg hmmm pár millióval arréb esik az ingyenestől :D

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák